x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un bărbat care l-a acuzat pe Kevin Spacey de agresiune sexuală a murit înainte ca dosarul să fie judecat

Un bărbat care l-a acuzat pe Kevin Spacey de agresiune sexuală a murit înainte ca dosarul să fie judecat

19 Sep 2019   •   12:18
Un bărbat care l-a acuzat pe Kevin Spacey de agresiune sexuală a murit înainte ca dosarul să fie judecat

Un bărbat care l-a acuzat pe actorul Kevin Spacey de agresiune sexuală a murit înainte ca dosarul să fie judecat, relatează joi Press Association.

Presupusa victimă, care a rămas anonimă şi a fost numită John Doe în dosar, a dezvăluit anul trecut că Spacey l-a agresat sexual într-o casă din Malibu, California, în octombrie 2016.

Bărbatul, un maseur, l-a dat în judecată pe actor pentru agresiune sexuală în septembrie anul trecut, plângerea fiind depusă la un tribunal din Los Angeles. O primă înfăţişare fusese stabilită pentru luna mai anul viitor.

Kevin Spacey a negat aceste acuzaţii.

După anunţul decesului reclamantului, viitorul procesului rămâne incert. Vestea morţii acestuia a fost dezvăluită de avocaţii lui Spacey, la o instanţă din California.

Singurul detaliu în legătură cu moartea bărbatului a fost acela că decesul s-a produs "recent".

Avocata reclamantului a declarat că acesta era "o persoană demnă, amabilă, de vârstă mijlocie", care a rămas "traumatizat" de presupusul atac. Ea a afirmat că şi alte presupuse victime ale lui Spacey au depus plângeri.

Cariera actorului Kevin Spacey, câştigător a două premii Oscar, a fost grav afectată după ce mai multe persoane l-au acuzat de agresiune sexuală. El este una dintre principalele figuri publice acuzate după scandalul Harvey Weinstein.

La începutul acestui an, procurorii au renunţat la un caz de agresiune sexuală împotriva lui Spacey, în statul Massachusetts, după ce presupusa victimă nu a mai dorit să coopereze.

Spacey, care a fost director artistic al Teatrului Old Vic din Londra între 2004 şi 2015, se confruntă cu şase acuzaţii de agresiune sexuală în Marea Britanie între 1996 şi 2013.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Kevin Spacey agresiune sexuala