x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un cunoscut cântăreț de muzică populară, despre mama sa: ”Înainte să se ducă mi-a zis că îi pare rău de un singur lucru”

Un cunoscut cântăreț de muzică populară, despre mama sa: ”Înainte să se ducă mi-a zis că îi pare rău de un singur lucru”

11 Mai 2018   •   17:56
Un cunoscut cântăreț de muzică populară, despre mama sa:  ”Înainte să se ducă mi-a zis că îi pare rău de un singur lucru”

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Petrică Mâțu Stoian își deschide inima și vorbește despre  viața și familia sa.

Artistul susține că, deși e reușit să adune foarte multe lucruri de-a lungul vieții și are o situație fianciară mai mult decât satisfăcătoare, este conștient că toate acestea sunt lcururi efemere.

”După ce te duci, nu mai contează ce ai strâns. Mama, înainte să se ducă în lumea fără dor, mi- a spus: ‘ Îmi pare rău doar de un singur lucru. Că mă despart de voi. Atât! În rest, vă rog să dați totul de pomană’. Și tot am dat. Îmi este tare drag acum când merg în sat și văd femeile îmbrăcate în hainele ei. Parcă o văd pee a peste tot”, povestește Petrică Mâțu Stoian în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Despre perioadele de cumpănă din viața sa, dar și despre credința și superstițiile sale, Petrică Mâțu Stoian vorbește pe larg duminică, de la ora 16.30, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: petrica matu stoian