x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un farsor, in vacanta

Un farsor, in vacanta

de Dana Ciobanu    |    21 Sep 2005   •   00:00
Un farsor, in vacanta

Delta Dunarii este pentru toti iubitorii de natura o tinta de vis. Un loc in care intr-o viata de om trebuie sa ajungi macar o data. Asa a fost si pentru Gabi Jugaru. Sau ar fi trebuit sa fie...

Dupa ce si-a incheiat sezonul de Cash Taxi, Jugaru cel cu farsele, pescar mai mult decat amator, si-a luat familia si a plecat la Tulcea. Avea promisiunea unui prieten ca va fi cazat la o cherhana renumita de la Mila 23. Doar ca promisiunea a picat (telefonic) la o jumatate de ora distanta de destinatie. Farsorul a apelat la un prieten al prietenului, care i-a promis ca-l duce la Crisan, cel mai apropiat loc unde putea gasi cazare.

TREI NOPTI. Numai ca totul e pe bani frumosi, mai cu seama in Delta, unde turistii calca doar cateva luni pe an. Din barcagiu in barcagiu, Jugaru si fetele lui (sotia, Dana, si fiicele, Roxana si Miruna) s-au imbarcat intr-o "coaja de aluminiu innegrit", care i-a dus ca vantu’ de la Murighiol la Crisan pentru o suma frumusica. "In cele trei nopti petrecute-n Delta, Dumnezeu s-a milostivit si mi i-a trimis pe Raul si Catalin, crisaneni adevarati, doi baieti care m-au dus de-am pescuit cate 15-16 kg de stiuca pe zi, in doar doua ore jumatate, dimineata, inainte de rasarit", e singura consolare pe care o mai are acum Gabi Jugaru.

PE JANTE. Aventurile sunt departe de a se fi incheiat. Intors pe uscat, si-a gasit masina, la Murighiol, pe jante.

Toti angajatii de service-uri auto din zona au avut ocazia sa-l cunoasca personal pe farsor, asa de mult timp a petrecut Gabi rugandu-i sa-i umfle rotile, sa-i puna petice la cauciucuri, sa-i mai bage trei atmosfere, "pana la Galati". Unde, in sfarsit, un baiat i-a "rezolvat" cele 15 gauri minim pe care le avea in fiecare cauciuc, "opera" lui Sorin, barcagiul care l-a dus la Crisan, dupa cum ne-a spus farsorul.

BONUS. Sigur au fost mai multe gauri, ca a tinut-o sontac-sontac, tot dintr-o vulcanizare in alta, pana la Ramnicu Sarat. Se pare ca l-au ajuns "dorintele" tuturor celor pe care i-a pacalit cu farsele lui la radio si tv.

Totusi, omul nu se sperie: din 22 septembrie, incepe o serie noua de "Farsele lui Jugaru", la Prima TV. "Nota de plata", in viitoarea vacanta!

POVESTE


"Mai aveam 10-15 km pana in Focsani cand am simtit ca iar e ceva.... dezumflat! Dar am rezistat eroic pana in Focsani, unde m-am mai vulcanizat o data! Si-apoi inca o data in Ramnicu Sarat! Si gata! Ca v-ati saturat si voi, care cititi, daramite eu!
Gabi Jugaru

ECHILIBRU


"Nu credeti ca balanta farsor-farsuiti s-a echilibrat?! In primul concediu din viata mea am realizat inca o data ca se poate intampla orice, oricui, oricand! Exact cum vi se poate intampla si voua, dragilor!"
Gabi Jugaru

×
Subiecte în articol: antimonden jugaru