x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un fel de concediu - George Nicolescu are amandoi copiii in Spania

Un fel de concediu - George Nicolescu are amandoi copiii in Spania

de Dana Andronie    |    11 Feb 2007   •   00:00
Un fel de concediu - George Nicolescu are amandoi copiii in Spania

In familia de vita nobila artistica a lui George Nicolescu se afla si o printesa, recunoscuta doar in Spania. Are doar cinci ani, dar este tratata ca un adevarat cap incoronat.

Printesa este nimeni alta decat nepoata lui George Nicolescu. Baiatul, Daniel, i-a daruit acum cinci ani o mostenitoare, pe Stefania. Mai exact, la 7 decembrie 2001.

In fiecare an, sotii Nicolescu (George si Geta) au drum in Spania. Motivul? Copiii lor, Daniel si Luminita, s-au mutat definitiv la spanioli. "Anul trecut am stat trei luni in Spania. Din primavara lui 2004 si pana in 2006 am fost de trei ori la ei in vizita si am stat cate trei luni. Daniel a plecat cu greu din tara in octombrie 2001. N-as putea spune exact ceea ce face… Se ocupa de administrativ. Are grija de piscina, gradina, este extrem de indemanatic, nu ca mine. Dar el nu canta ca mine. Am vrut sa-l fac pianist, dar... O iubesc foarte mult pe Stefania. Ii iubesc si pe fi-miu si pe fiica-mea, hai treaca de la mine! Ei stiu ca imi place sa glumesc din cand in cand. E adevarat, in ultimul timp, glumesc mai des. O fi din cauza «tineretii»…", ne-a marturisit tatal-bunic.

"O iubesc foarte mult pe nepotica mea, Stefania. Ii iubesc si pe fi-miu si pe fiica-mea, hai treaca de la mine! Ei stiu ca imi place sa glumesc din cand in cand. E adevarat, in ultimul timp, glumesc mai des. O fi din cauza «tineretii»…"
George Nicolescu

INCREDERE. Dupa doua luni, parintii au ramas si fara fata, care s-a hotarat sa incerce sa-si faca un rost intr-o alta tara, care eventual s-o "adopte". "S-a trezit si fata, Luminita, sa plece. Ea se ocupa de sotia patronului. Nu se simte deloc umilita.

Patronii sunt extrem de amabili si nu-i trateaza nici pe ea, nici pe sotul ei ca pe niste servitori. Mananca impreuna la aceeasi masa. Au mare incredere in copiii nostri", ne-a povestit mama-bunica.

TRATAMENT. Cand Stefania vine si ea in vizita la parinti, in Spania, este tratata ca o printesa. Patronii i-au amenajat si un loc de joaca, pentru a se simti cat mai bine alaturi de parintii ei. "Luminita a facut la banca o cerere de credit, pentru a-si cumpara casa. Pana la urma, sefii ei i-au dat banii, urmand sa-i opreasca din leafa putin cate putin, pana cand va reusi sa le inapoieze suma imprumutata. Cine ar mai face asa ceva? In 2005, cand am fost la ei, imi aduc foarte bine aminte, era meciul dintre Romania si Cehia, am mancat cu totii. Patronii ne-au oferit pozitia cea mai buna la masa, cu vedere la piscina, si tot ei ne-au servit!!!", ne-a spus, cu recunostinta in glas, George Nicolescu.
×
Subiecte în articol: antimonden georg nicolescu