x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Untold 2016. Cum au fost fotografiaţi primarul Emil Boc şi soţia sa! E viralul zilei

Untold 2016. Cum au fost fotografiaţi primarul Emil Boc şi soţia sa! E viralul zilei

08 Aug 2016   •   10:45
Untold 2016. Cum au fost fotografiaţi primarul Emil Boc şi soţia sa! E viralul zilei
Sursa foto: FOTO: Facebook.com

Primarul Clujului, Emil Boc, şi soţia sa au oferit imaginea zilei, la Untold, festival ce s-a desfăşurat - în acest weekend - pe stadionul Universităţii Cluj.

Edilul a fost fotografiat de un amator în timp ce îşi ţinea soţia pe umeri, în timp ce dansau pe muzica mixată de DJ-ul olandez Armin Van Buuren, scrie spynews.ro.

Aşadar, ca o concluzie, Festivalul Untold a strâns la Cluj zeci de mii de pasionaţi de muzică, de la tineri la adulţi, de la studenţi... la politicieni.

Celebrul DJ olandez Armin van Buuren a încheiat, sâmbătă, a treia zi a Festivalului Untold cu un concert de peste patru ore susţinut în faţa a zeci de mii de oameni.

Spectacolul lui Armin van Buuren a fost unul de excepţie, publicul aplaudând aproape în continuu prestaţia DJ-ului. La mijlocul concertului el a îmbrăcat tricoul naţionalei de fotbal a României.

"Aţi fost minunaţi. Întotdeauna este un moment special când cânt pentru fani care mă urmăresc în toată lumea", a afirmat DJ-ul.

Armin van Buuren a revenit la pupitru pentru două bisuri şi astfel concertul său s-a prelungit la peste patru ore până duminică dimineaţa. El a concertat şi în 2015 la Untold, când la fel şi-a prelungit concertul cu o oră şi jumătate, faţă de cât era programat.  (Agerpres.ro)

FOTO: Facebook.com

 

×
Subiecte în articol: emil boc Untold cluj viralul zile untold 2016