x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Up to ya!" - Ogasanu, in Anglia

"Up to ya!" - Ogasanu, in Anglia

de Catalina Iancu    |    01 Mar 2007   •   00:00
"Up to ya!"  -  Ogasanu, in Anglia

Mihai Ogasanu a plecat cu tot cu studio in Anglia. Initial pentru doua luni, dar daca nimeni nu-i va incurca ploile, ar putea ramane definitiv la Londra.

Paradoxul din muzica romaneasca usoara continua sa ne uimeasca: cine n-are nici o sansa in tara, e recunoscut in straintate! Asa i s-a intamplat lui Mihai Ogasanu, care si-a prezentat una dintre cele mai noi piese, "Up to ya", mai multor posturi de radio. Nimeni n-a fost interesat. Dar, surpriza! Ogasanu si-a inscris piesa la "Song Writing Competition" din SUA si a fost admis! Astfel inainte de a pleca in Anglia Mihai s-a hotarat sa-si incerce norocul si in America.

VISUL AMERICAN. "La acest concurs se poate inscrie oricine, din absolut orice gen de muzica. E o competitie anuala, generala, cu traditie, unde s-au lansat multi solisti. Exista o comisie de departajare si organizatorii te anunta daca treci de prima, a doua si a treia «triere». Abia de aici se intra in semifinala. Am primit e-mail-uri prin care mi s-a confirmat ca am trecut aceste preselectii. In finala, pentru fiecare gen raman cate 15 piese", ne-a dezvaluit juniorul. Ogasanu si trupa lui, Central BPM, din care mai fac parte Ioana Sihota, Camelia Marinescu si Alina Marin, s-au inscris la Categoria "Hip-hop". Finala concursului va avea loc in aceasta luna. La fiecare categorie exista locurile 1, 2 si 3, precum si un "mare castigator". Ma gandesc ca avem o sansa. E singura melodie gen reggae din toata sectiunea. E o mare realizare, fiindca nimeni altcineva din Romania n-a mai ajuns pana aici", ne-a declarat Mihai Ogasanu.

Intr-adevar, oriunde s-ar clasa, e un punct important in cariera compozitorului. Cu un rezultat bun, ar putea ajunge la o casa de discuri in strainatate. Si asta doar cu 30 de dolari! Caci aceasta este suma care se plateste pentru a inscrie o piesa in concurs. Probabil, cea care va plange dupa Ogasanu este Loredana, care va ramane fara alte "Le, le" de succes.

×
Subiecte în articol: antimonden ogasanu