x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum și-au pierdut vedetele virginitatea? Harry Potter - el, adolescent, ea, majoră... (Video)

Cum și-au pierdut vedetele virginitatea? Harry Potter - el, adolescent, ea, majoră... (Video)

de Cristina Mălășanu    |    30 Iul 2014   •   14:07
Cum și-au pierdut vedetele virginitatea? Harry Potter - el, adolescent, ea, majoră... (Video)

Există personaje în show-biz-ul internațional a căror sexualitate este evidentă. Există însă și alte vedete pe care nu ni le putem imagina având o viață activă... și din acest punct de vedere. Mai ales când vine vorba despre vedete-copii ori vedete-adolescenți, care au făcut carieră cu roluri ingenue. Cum ar fi, de exemplu, interpretul lui Harry Potter...

Daniel Radcliffe, alias Harry Potter, adolescentul vrăjitor din seria cu același nume, ecranizată după romanele lui J.K. Rowling, are acum 25 de ani. O vârstă la care orice băiat frumușel și cu lipici la fete nu mai e demult virgin.

Nu, nu vreau să spun că Daniel, care joacă acum într-un remake după "When Harry Met Sally", ar fi încă virgin. Nici vorbă! De fapt, starul britanic și-a pierdut fecioria - că asta li se întâmplă și feciorilor - pe vremea când încă studia la Hogwarts și filma pentru „Harry Potter and the Goblet of Fire” (Harry Potter și Potirul de Foc), al patrulea din seria de opt filme. Avea 16 ani atunci. Și chiar dacă v-ar plăcea să credeți că partenera lui a fost interpreta dulcei Hermione, nu e deloc așa. După cum mărturisește Daniel Radcliffe, fata cu care s-a iubit prima dată era mult, mult mai mare decât el. Și mai experimentată. De aici și mărturisirile lui exaltate: „A fost foarte bine! M-am simțit minunat prima dată!”.

Citește și Cum și-a pierdut virginitatea... ANGELINA JOLIE?

Dacă vreți să aflați mai mult, căci tânărul cu priviri încă inocente nu se sfiește să povestească despre viața lui intimă, dați CLICK AICI.

×
Subiecte în articol: felicia vedete viol