x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete la apa, show-ul verii de la Antena 1, este prezentat de Pepe, secondat de Roxana Ionescu şi Roxana Vancea

Vedete la apa, show-ul verii de la Antena 1, este prezentat de Pepe, secondat de Roxana Ionescu şi Roxana Vancea

23 Mai 2013   •   11:54
Vedete la apa, show-ul verii de la Antena 1, este prezentat de Pepe, secondat de Roxana Ionescu şi Roxana Vancea

Cea mai spectaculoasã emisiune estivalã va fi difuzatã în luna iulie, la Antena 1. Este vorba de un format international, “Vedete la apã”, în care peste 30 de staruri autohtone vor trebui sã uimeascã juriul şi sã obţinã note cât mai mari în urma sãriturilor în apã efectuate de la înãlţimi ameţitoare. Show-ul este prezentat de Pepe, care are pe post de asistente douã frumuseţi autohtone: Roxana Ionescu şi Roxana Vancea.

Chiar dacã mai este ceva vreme pânã când va începe emisiunea, vedetele implicate în concurs au început deja antrenamentele într-un ritm alert, care presupune prezenţa zilnicã  la bazin. Platformele sunt amplasate la 3, 5, 7 respectiv 10 metri. Concurenţii aleg de la ce înãlţime se vor arunca în apã, ştiind cã notarea se va face pe mai multe criterii de performanţã, printre care corectitudinea, curajul şi spectaculozitatea.

Show-ul a avut audienţe mari în toate ţãrile în care a fost difuzat, nu doar datoritã divertismentului asigurat, ci şi a pericolului la care se expun vedetele participante. Deja, la repetiţii, dupã câteva zile, au existat probleme: Marian Drãgulescu şi Emilia Ghinescu au suferit mici accidente, dar sunt în afara oricãrui pericol acum. “Orice aptitudine, nedublatã de curaj, rãmâne într-un con de umbrã. Tocmai de aceea, fascinaţia şi magnetismul acestui show, pe care îl propunem în varã, sunt bazate în primul rând pe curajul unor artişti şi sportivi, care vor sã-şi depãşeascã limitele. Sunt convinsã cã vã vor surprinde!”, declara Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group.

×