x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete neimbaiate

Vedete neimbaiate

06 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Viata de vedeta nu este de cele mai multe ori demna de invidiat. In sezonul estival, artistii sustin chiar cate patru-cinci sectacole pe zi in diferite statiuni. Dupa asa un efort, nu le mai vine sa isi ia traista si sa se duca la plaja. De multe ori chiar au petrecut vara la mare... fara sa vada marea.
CRISTINA OLOGEANU

Suntem in plina vara. Pe Litoral, cantarile se succed cu o viteza ametitoare. De cele mai multe ori, artistii canta in aceeasi seara in mai multe statiuni. Merg de la un spectacol la altul. Si, dupa o noapte de alergatura, sunt pusi in situatia de a alege intre a dormi sau a "motai" putin pana la rasaritul soarelui, pentru ca mai apoi sa mearga pe plaja. Mai sunt insa si cazuri in care vedetele indragostite pana peste cap de mare merg in apa chiar si dupa miezul noptii, dupa terminarea spectacolului, numai sa intre putin in apa.

TOTUL PENTRU MARE. Tudor Chirila de la trupa Vama Veche si Nicola sunt exceptiile de la regula. Pentru ei, marea este totul. Nu exista zi sa nu intre in apa, daca se afla pe Litoral. Tudor chiar este omul plajei. "Nimic nu ma poate opri sa vad marea. Nu exista sa nu o vad. Mi se pare o prostie sa spui ca nu poti vedea marea." Pentru el nu a existat an in care sa nu faca baie in valurile inspumate. "Chiar si cand a explodat reactorul de la Cernobil si se interzicea accesul pe plaja, eu tot am fost la mare!"

Nicola nu a ajuns pana acum la mare, dar o va face cu siguranta in zilele urmatoare. Desi ea vine la malul marii cu treaba, isi face timp si pentru partea placuta: sa intre in apa. "Dupa cantari, plecam seara cu colegii pe malul marii. Si, chiar daca nu intram cu totul in apa, macar imi udam gleznele." Cu plaja nu este prietena buna: "Nu suport sa stau la plaja. Nu pot, nu am rabdare sa stau atata timp degeaba. Mai bine fac o baie in mare si ma duc inapoi la hotel sau unde am treaba".

MARE VERSUS MUNTE. De partea cealalta, Dan Helciug spune ca de mai bine de 10 ani este nemultimit de calitatea apei din Marea Neagra. Dar asta nu l-a oprit sa se plimbe cu ski jetul la Costinesti, dar nu s-a balacit in mare. Anul acesta chiar nu a stat la plaja si nici nu a inotat.

Fosta Candy, Giulia, a avut si ea momente cand nu a vazut marea la fata. Dar, de cele mai multe ori, dupa spectacole, ea facea tot posibilul sa ajunga macar sa puna piciorul in apa. Anul acesta chiar si-a facut plinul: "Am fost trei zile cu iubitul meu la mare si m-am bronzat suficient. Nu mai vreau sa revin pentru ca, de fapt, eu sunt o persoana careia ii place mai mult muntele. La mare este mult prea cald. Sunt o fire mai "montana"".

Daniel@ se afla si ea pe Litoral zilele acestea. Chiar de foarte multa vreme. Dar nici nu a apucat sa vada marea. "De cand am venit, nu am vazut marea. Am concerte si sunt obosita, ba am de filmat, ba trebuie sa plec in tara pentru un alt spectacol... Si, ca un facut, n-am timp de plaja."

AU VAZUT MAREA DIN MASINA

Folkistul Ducu Bertzi a fost pus in situatia de a trece pe langa mare chiar acum doua saptamani. "Am avut o cantare in Costinesti, dar nu am apucat sa intru in mare. Am cantat seara, iar dimineata am plecat spre casa. Dar, cel putin, am vazut marea din mers. De la volanul masinii. Anul trecut am stat doua saptamani la mare, dar n-am apucat sa pun piciorul in mare. In schimb am reusit sa fac baie in piscina."

Si Maria Dragomiroiu este in aceeasi situatie. "De 14 ani de cand tot am cantari pe Litoral nu apuc sa merg la plaja sau sa fac baie. Sunt prea obosita dupa spectacole ca sa ma mai trezesc dimineata sa ma duc sa stau la soare." Cantareata spune ca de cate ori ajunge pe Litoral, prefera sa faca niste tratamente decat sa stea la soare. In lunile iulie-august, Maria Dragomiroiu are cele mai multe spectacole, relaxarea la malul marii lasand-o mai spre finele sezonului, in septembrie.

DIVERTISMENT

Minodora, pusa pe galceava

O secventa memorabila s-a consumat zilele trecute in culisele unui spectacol de pe Litoral. Peretii cabinei in care se aflau Minodora si Andreea Antonescu mai aveau putin si cadeau, din cauza urletelor ce ieseau din piepturile fetelor. Conflictul a pornit de la nemultumirea Minodorei, care nu suporta fumul de tigara. (H.T)

CONDICA DE RECLAMATII

ANA MARIA DE LA DEMMO ESTE NEMULTUMITA DE PLAJELE PRIVATE, pentru ca, in ciuda faptului ca platesti o anumita suma pentru sezlong, barmanii pun la casetofon ce muzica le place lor. Chiar daca le atragi atentia, acestia, dupa ce-ti arunca o privire sfidatoare, fac tot ce ii taie pe ei capul. Iata ce ne-a declarat frumoasa solista: "Am fost de cateva ori pe diferite plaje private si m-am enervat cumplit cand ospatarii au dat muzica la maximum si, de obicei, folclor din acela vulgar sau manele. Nu am nimic impotriva vreunui gen de muzica, dar mi se pare lipsit de bun simt sa terorizezi clientii cu gusturile tale. Inteleg ca benecifiezi de anumite conditii pe plajele private, cum ar fi un sezlong in buna stare si o umbrela sau bauturile racoritoare de la frigider, dar trebuie sa se tina cont de faptul ca oamenii aleg aceste locuri pentru a se relaxa, nicidecum sa fie bombardati cu muzica data la maximum". (Horatiu Tudor)

Jurnalul National, in misiune pe Litoral

Daca v-ati deghizat in paparazzi si ati pozat vreo vedeta si vreti sa apara la gazeta, nu ezitati sa ne contactati. Daca se nimereste sa fiti chiar Aurelian Temisan, Adrian Enache sau Elena Carstea, Andreea Balan, Andreea Banica, Dana Nalbaru, Teo si va aflati in cautarea iubirii (pierdute) ne puteti scrie si vi se va rezerva un loc la rubrica de matrimoniale estivale.

Adresa noastra: Piata Presei Libere, nr.1, corp D, etaj 8 sau dana.andronie@jurnalul.ro
×
Subiecte în articol: antimonden marea plaja litoral