x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele fac dragoste cand ploua la mare

Vedetele fac dragoste cand ploua la mare

15 Iul 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA - LITORAL 2004

Pe vreme rea, VIP-urile se incuie in camera si trec la... fapte. Daca n-au cu cine, aleg sala de fitness, se plimba prin ploaie sau se cocoata pe stanci si privesc marea. Cand pleci la mare, inevitabil prinzi si zile ploioase. Venim in ajutorul turistilor cu idei de petrecere a timpului, atunci cand soarele se piteste dupa nori. Vedetele va sfatuiesc sa va inchideti in camera de hotel, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de persoana draga, iar daca n-aveti cu cine, exercitiile de fitness sau meditatiile pe stanci cica ar fi cu folos.
SIMONA ECOVOIU, MIRUNA MIHALCEA

De obicei, daca toarna cu galeata taman cand te afli pe Litoral, primul gand e sa tragi o injuratura printre dinti. Te resemnezi repede si cauti sa te relaxezi intr-un fel. De pilda, Silvia (Vegas) se infofoleste bine si se asaza pe stanci, ingandurata, iar Jojo prefera sa mearga la o sala de sport. Cei mai multi prefera sa stea in camera, caci nimanui nu-i strica o partida de sex. Cu si fara prezervativ, nu mai conteaza, dupa preferinta.

RECOMANDARI. Jojo este o fire energica, asa ca nici vremea nefavorabila nu o tintuieste in anosta camera de hotel: "Imi iau treningul si merg la sala de fitness. D-abia ca e mai racoare si nu-ti mai dai duhul la aparate. Odata m-am suparat si m-am aruncat in piscina. E fantastic sa inoti in timp ce ploua". Cuplul Dinu Maxer si Nicoleta Luciu nu sunt interesati de televizor, ci de viata lor intima: "Ce-ai putea sa faci cand ploua, mai ales cand esti cu persoana iubita? Amor! Eu sunt medic si le recomand tuturor turistilor sa faca la fel ca mine. Nu strica o lumanarica aprinsa si un pahar de vin rosu, pentru a-ti face mai mult curaj", spun ei. Calin Goia e cam de aceeasi parere: "Daca sunt cu Dana, profitam de aceste momente cu varf si indesat. Inchidem usa, ascultam o muzica buna si mai mult nu va spun, caci e secretul nostru".

PLIMBARI. Fiind Scorpioana, zodie de apa, Fata cu Vioara sau Silvia Launeanu are preferinte mai ciudate: "Ma imbrac foarte gros si ma asez pe plaja. Imi place sa privesc marea pe timp ploios. E cam ciudata si agitata, dar pentru mine, aceasta priveliste este cel mai bun mod de relaxare". Si Bianca Brad asteapta ploaia cu placere. "Ma linisteste teribil." Cum dau primii stropi, Bianca o ia la trap. Asa, hai hui, numai prin ploaie sa fie. "Oricum, sunt tot timpul pe drumuri. Fie ca-i soare, fie ca ploua, tot alergand de colo-colo ma gaseste." Cel mai frumos e sa faci baie-n apa marii pe ploaie. E calda si placuta. "Asa, ca ploaia de vara." Dovada ca Bianca nu-si ia niciodata haine de vreme rea. Carmen Bruma, in schimb, n-a intrat niciodata in mare cand ploua. "Doi ani am avut emisiune la Marea Neagra si-am stat toata vara. Cate plimbari pe plaja sub stropii de ploaie n-am facut…" De umbrela nici sa n-auda. "Nu de alta, dar cel mai mult ma bucur cand ploua pentru ca-mi face parul sa arate senzational. Nici un stilist nu reuseste sa-l aranjeze mai bine ca ploaia." La sfarsit, aflati ca nu numai pe tineri ploaia ii face sa devina romantici. Dragostea n-are varsta, iar daca ploua, sa fim seriosi, e cu atat mai tanara. Spre exemplu, Ovidiu Cuncea, trasnitul de la "Ciao, Darwin!", daca e la mare si vremea nu trage a plaja, ce sa faca? Face dragoste cu sotia. "Daca suntem singuri. Daca suntem cu copiii, atunci ne jucam cu totii." Pe ei, ploaia n-are nici o sansa sa-i prinda nepregatiti. "Avem mereu la noi cartile de joc sau Triomino, care e un fel de Domino", ne lamureste Ovidiu.

MISCARE

"Imi iau treningul si merg la sala de fitness. D-abia ca e mai racoare si nu-ti mai dai duhul la aparate. Odata m-am suparat si m-am aruncat in piscina. E fantastic sa inoti in timp ce ploua" - Jojo

ODIHNA

In ceea ce o priveste pe Daniela Gyorfi, vremea mohorata este o mana cereasca. Solista prefera sa stea intinsa in pat. Se odihneste sau se culturalizeaza: "De cele mai multe ori prefer sa trag un pui de somn. Anul acesta, am avut foarte multe spectacole, impreuna cu Liviu Guta, si ma simt epuizata. Dar, cum nu e bine sa lenevesti prea mult, caut un cinematograf unde ruleaza un film bun".

DIVERTISMENT

Cantaretii mioritici vor sa iasa in evidenta Daca nu prea reusesc cu muzica, cantaretii recurg la alte artificii. De exemplu, Liviu Varciu din LA si-a tatuat pe glezna stanga un om cu aripi de inger. El s-a hotarat sa-si imbunatateasca tatuajul. Crede ca initialele trupei s-ar potrivi de minune: "LA mi-a schimbat viata". (Dana Ciobanu)

CINE CU CINE

NU-I DE GLUMA! Cristi Chivu si Maria Marinescu sunt "pe bune". Daca a venit el la mare cu picioru-n ghips doar ca sa fie cu iubita... Cei doi si-au petrecut un week-end la Costinesti, la celebrul si luxosul complex de vile "Vox Maris". Au stat la terasa si-au mancat fructe proaspete la un pahar cu vin. Licoare pe care Cristi, ca un gentleman, s-a chinuit sa i-o serveasca iubitei. (Miruna Mihalcea)

CONDICA DE RECLAMATII

FITOSI. Desi Anca Turcasiu este o persoana pe care cu greu o poti scoate din sarite, am descoperit ca si pe ea o enerveaza ceva: "Nu pot sa-i sufar pe fitosii care intra cu masina direct pe plaja. Atmosfera e linistita, dar se mai gaseste si cate-un necioplit, caruia ii e lene sa faca o scurta plimbare pe propriile picioare pana la plaja. Asa ca-si parcheaza masinile fix pe nisip. Daca ai avut nenorocul sa fii prin preajma, iti umple cearsaful de nisip. Ca sa nu mai spun ca polueaza aerul cu gazele de esapament si ne asurzesc cu huruitul asta infernal de tobe". (Miruna Mihalcea)

Jurnalul National, in misiune pe Litoral

Daca v-ati deghizat in paparazzi si ati pozat vreo vedeta si vreti sa apara la gazeta, nu ezitati sa ne contactati. Daca se nimereste sa fiti chiar Aurelian Temisan, Adrian Enache sau Elena Carstea, Andreea Balan, Andreea Banica, Dana Nalbaru, Teo si va aflati in cautarea iubirii (pierdute), ne puteti scrie si vi se va rezerva un loc la rubrica de matrimoniale estivale.

Adresa noastra: Piata Presei Libere, nr.1, corp D, etaj 8 sau dana.andronie@jurnalul.ro ,p>

SUMAR - LITORAL 2004 - 15 iulie 2004

Polonezii se intorc pe litoralul romanesc

Litoralul azi - 15 iulie 2004

Cu vedere la plaja
×
Subiecte în articol: antimonden ploua