x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Victoria Beckham, noul star al NBC

Victoria Beckham, noul star al NBC

de Nicoleta Catana    |    28 Feb 2007   •   00:00
Victoria Beckham, noul star al NBC

La o recenta conferinta de presa organizata pe melagurile patriei noastre, mai exact in frumoasa si bine administrata noastra Capitala, Bill Gates (inutil sa mai precizam cine este...) spunea, citam: „Cand eram adolescent credeam ca banii si puterea aduc fericirea. Aveam dreptate". Tot din lumea celor care nu stau la coada in hipermarketuri, provine si stirea conform careia membrii familiei Beckham isi vor trece in cont inca un succes financiar.

Postul de televiziune american NBC intentioneaza sa dea o noua lovitura pe piata media. Victoria Beckham va fi vedeta unui serial ce va avea drept tema viata de zi cu zi a fostei Spice Girl. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al sotiei nu mai putin renumitului David Beckham, cel care va parasi, pentru suma de 127 milioane de lire sterline (aproximativ 250 de milioane de dolari USA), gruparea celor de la Real Madrid, pentru a evolua in campionatul nord-american de fotbal (sau soccer daca doriti...), sub culorile echipei „Los Angeles Galaxy".

SALARIU DE MILIOANE. Onorariul cuvenit Victoriei pentru aparitia in documentarul ce va fi produs de NBC se ridica la valoarea de 10 milioane de lire sterline. Grila subtire cu cheltuiala se tine, se pare ca si-au spus managerii televiziunii de peste ocean, si prin urmare partile si-au pus semnaturile pe contractul n cauza.

Daca in privinta datei primei difuzari cei de la NBC au fost cat se poate de secretosi, acelasi purtator de cuvant al Victoriei Beckham a declarat ca formatul serialului va fi unul apropiat de cel al unui „realty-show", detaliile urmand sa fie puse la punct in perioada imediat urmatoare. In mod evident, contractul nu prevede si aparitia in film a sotului vedetei, in varsta de 32 de ani, sau a celor trei copii ai cuplului.

„Decizia de a ne muta in Statele Unite a fost luata cu cea mai mare precautie. Acum astept cu nerabdare sa ma bucur de soarele Californiei si sa imi fac noi prieteni"
Victoria Beckham

×
Subiecte în articol: antimonden beckham