x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO. O tănără, vedetă pe site-urile de socializare, spune că este ruinată fără contul ei de Instagram

VIDEO. O tănără, vedetă pe site-urile de socializare, spune că este ruinată fără contul ei de Instagram

10 Apr 2019   •   17:00
VIDEO. O tănără, vedetă pe site-urile de socializare, spune că este ruinată fără contul ei de Instagram
Sursa foto: Jessy Taylor

O vedetă a reţelelor de socializare a postat un videoclip în care plânge pentru că este nevoită să aibă un loc de muncă obişnuit, cu un program de la 9:00 la 17:00, după ce contul ei de Instagram a fost şters, transmite Daily Mail.

Jessy Taylor, în vârstă de 21 de ani, din Tampa, Florida, care a avut peste 113.000 de urmăritori, a spus că nu este făcută să muncească, pentru că este “nefolositoare” şi “nu pune nimic pe masă”.

Într-un videoclip postat pe Youtube, tânăra a explicat că edita un videoclip când a realizat că i-a fost şters contul de Instagram şi că se teme că va sfârşi ca o “prostituată fără locuinţă” fără contul ei de Instagram.

Jessy Taylor a spus că are nevoie de contul ei de Instagram pentru a-şi construi o carieră şi că nu se poate întoarce să muncească la McDonald’s. Aceasta nu a specificat câţi bani câştiga de pe urma contului de Instagram.

Instagram ar fi şters contul tinerei după ce a fost raportat ca fiind spam.

×
Subiecte în articol: instagram influencer