x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - Scene șocante provocate de Justin Bieber

VIDEO - Scene șocante provocate de Justin Bieber

24 Noi 2016   •   11:15
VIDEO - Scene șocante provocate de Justin Bieber

Justin Bieber l-a lovit cu pumnul marţi seară pe un admirator care l-a atins pe faţă. Fanul a băgat mâna prin geamul deschis al limuzinei cu care cântăreţul canadian se îndrepta spre Palau Sant Jordi, din Barcelona, unde urma să susţină un concert, relatează EFE. 

După cum se vede din imaginile difuzate pe reţelele de socializare, Bieber se afla în partea din spate a maşinii care mergea cu viteză redusă în faţa prezenţei a numeroşi fani canadieni aflaţi în apropierea sălii unde urma să concerteze Bieber. 

Profitând de faptul că artistul mergea cu geamul de la maşină lăsat, unul dintre fani a introdus braţul şi a reuşit să-l atingă pe faţă pe idolul său. Acesta însă a reacţionat violent, lovindu-l cu pumnul în faţă. 

Fanul, descumpănit şi cu buza însângerată, a comentat vizibil mirat: "L-am atins doar pe faţă, iar el mi-a dat un pumn". 

Justin Bieber a strâns la concertul său de la Palau Sant Jordi aproximativ 18.000 de spectatori, cu prilejul primei etape a turneului său 'Purpuse World Tour' care va ajunge apoi la Madrid. AGERPRES

Justin Bieber loveste un fan

×
Subiecte în articol: Justin Bieber