x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vila de 100.000 de euro a Andreei

Vila de 100.000 de euro a Andreei

19 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Dupa indelungi negocieri, in sfarsit, am trecut si pragul superbei vile din Eforie Nord a Andreei Banica (Blondy). Impreuna cu iubitul si impresarul ei, Lucian Mitrea, blondina si-a inaltat, in modesta statiune, o casa de vacanta, a carei valoare se ridica, dupa estimarile noastre, la suma de 100.000 de euro.
SIMONA ECOVOIU, CRISTINA OLOGEANU

Greu mai prinzi vedetele la interviu, mai ales pe Litoral. Ba au concerte, ba e prea dimineata, ba nu au dispozitia necesara. Nu e floare la ureche sa fii redactor pe Monden. Trebuie sa ai nervii tari si sa stai dupa fundul fiecarui VIP. Ai momente in care iti vine sa le trantesti telefonul in nas, nu inainte de a le zice vreo doua, si sa-ti dai demisia. Dar, dupa ce fumezi o tigara, parca te mai calmezi si o iei de la capat. Asa am patit si noi cu Andreea Banica. Poate ca s-a saturat si ea de presa, caci nu toti colegii nostri de breasla au scris de bine. Unii au condamnat-o ca ar fi batut-o pe colega ei de trupa, Cristina Rus, altii ca s-ar fi despartit de iubitul ei. Si tot asa…

ALB-ROSU. Am gasit relativ usor casa de vacanta a celor doi indragostiti. Locuiesc pe o strada cu nume de scriitor, iar vecinii lor nu sunt toti bogati. Cum nu stiam numarul casei, ne-a ghidat un batranel iesit la poarta cu matura-n mana: "Vedeti casa aia frumoasa, cu tigla portocalie? Acolo sa va opriti".

Numai ca in casa intri doar daca reusesti sa treci de Maya, un Rottweiller cu fata deloc prietenoasa. Pana nu ne-am asigurat ca e legat, nici ca am deschis poarta. Nu de alta, dar una dintre noi a mai fost "capsata" luna trecuta de un alt caine, tot pe raza judetului Constanta. In imensul li-ving am gasit-o pe Andreea. Cu greu am recunoscut-o, deoarece era nemachiata si purta o pijama din matase si sosetele albe. Nu era singura acasa. Tocmai primise vizita unor rude. Pana s-a aranjat pentru sedinta foto, am dat tarcoale locului care, din cate am inteles, a fost decorat de Andreea. Totul e in alb-rosu. TOTUL! O fi vreo fixatie de-a gazdei.

TRAIASCA MAMA-SOACRA! Dormitorul nu are decat un pat imens, doua noptiere si un dulap. Baia e dotata cu o cada triunghiulara, care cica iti maseaza corpul cand o umpli cu apa. Bucataria nu prea o folosesc, deoarece Andreea si Lucian servesc pranzul la mama lui, care sta la doua case mai la vale. Ne-a placut acvariul imens, cu carasi de Orlanda: "Mascota noastra e Capsunica, un peste care are pe cap o pata rosie. E cel mai scump si la propriu, caci a fost cumparat cu trei milioane de lei". Mobila este facuta pe comanda, iar accesoriile sunt aduse de Andreea din strainatate: "Narghileaua pe care intentionez sa o folosesc e luata din Egipt. Iar covorul din living, din Turcia. Am venit cu el in carca", adauga ea. In total sunt patru camere si, desi ar fi spatiu sa organizezi baluri, Andreea Banica nu e adepta sindrofiilor : "Suntem linistiti de fel, nu facem galagie". Am reusit, cu chiu cu vai, sa o fotografiem si cu catelul Jessy, un Bichon zapacit, care nu sta locului o clipa. Vedeta postului Antena 1 ne-a petrecut pana la poarta, unde am mai stat juma’ de ora la taclale.

FANII INDISCRETI SI ISTERICI O PANDESC

Solista trupei Blondy se amuza pe seama fanilor sai, care se catara pe gard pentru a o poza in curte. O mai cheama sa se fotografieze alaturi de ei, dar e deja prea mult, asa ca ea se refugiaza in vila. Dar, nimeni, niciodata nu a incercat sa-i sparga casa dotata cu un sistem sofisticat de supraveghere. Acesta este locul in care Andreea se simte mai mult ca perfect. Din pacate, cele trei luni de vacanta se scurg prea repede, fiind nevoita sa revina la Bucuresti, in apartamentul ei cu doar doua camere.

LA CALD

DIRECTIA 5 SI IRIS, LA DOCTOR. Astazi, grupurile Directia 5 si Iris vor pleca in statiunea Balaton din Ungaria in vederea unui concert ce are loc cu ocazia unei manifestari rock la care participa douazeci de trupe din Europa de Est. Recitalurile celor doua trupe romanesti se datoreaza abilitatii manageriale a impresarului Dan Maciuca, acesta aflandu-se in relatii foarte bune cu organizatorii maghiari. Ca niste profesionisti adevarati, membrii celor doua trupe s-au supus unui control medical, desi au asigurare medicala. Medicii i-au examinat cu atentie pe rockeri, si au ajuns la concluzia ca muzicienii sunt sanatosi tun. Recitalul celor doua trupe reprezinta un examen important in vederea unei posibile cariere internationale, deoarece managerul Dan Maciuca doreste o lansare pe piata occidentala a acestora. (Horatiu Tudor)

AUREL TAMAS VEDE LITORALUL IN ROZ. Apreciatul cantaret de muzica populara spune ca lucrurile pe Litoralul nostru merg din ce in ce mai bine. De fapt el este singurul care face nota aparte, din multimea de oameni care se tot plang de conditiile si serviciile de la mare. "Cei care au investit bani incearca sa puna lucrurile la punct. Am stat sapte zile la Costinesti cu sotia si cu copilul si ne-am simtit extraordinar. Lucrurile nu se pot schimba peste noapte in foarte bine, dar ele au inceput sa se miste in directia buna", este de parere cantaretul. El nu intelege de ce lumea este nemultumita pentru ca, dupa parerea sa, acum, la mare, sunt locuri pentru toate buzunarele. (Cristina Ologeanu)

MATILDA PASCAL COJOCARITA A PRIMIT O POZA DE MISS. Recent, ea a cantat la un eveniment destinat sarbatoririi pensionarilor din Mangalia. "Am primit foarte, foarte multe flori! Dar unul dintre batranei mi-a oferit un cadou mai special". Acesta a parti-cipat la un eveniment similar organizat anul trecut si i-a cerut cantaretei sa vina si anul acesta. De cum a vazut-o, batranelul s-a apropiat de ea si i-a daruit o pagina din Almanahul Femeia din 1979. Nu era o pagina oarecare. "Era numarul in care aparuse poza mea de cand am fost desemnata Miss Romania". Desi are si ea acasa acel almanah, Matilda Pascal Cojocarita s-a bucurat teribil de cadoul primit. (Cristina Ologeanu)

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA - 19 august 2004

A trezit un hotel intreg cu megafonul

Lectii gratuite de salsa

Cu vedere la plaja

Litoralul azi
×
Subiecte în articol: antimonden andreea