x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vin la mare pentru piscina

Vin la mare pentru piscina

07 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Fie ca vor sa-si fereasca trupurile de privirile curioase ale muritorilor de rand, fie ca nu le place mizeria de pe plaja, VIP-urile prefera sa se scalde in bazine luxoase, chiar daca marea se afla la o aruncatura de bat.
CRISTINA OLOGEANU

Majoritatea vedetelor vin la mare sa munceasca, dar isi fac timp si de o baie, printre picaturi. Alegerea este grea: mare sau piscina? Pe de o parte e libertatea de miscare, pe de alta parte, curatenia si intimitatea. Pentru unii cantareste mai mult frumusetea naturii, pentru altii, "ligheanul" de lux. Oricum, toti isi pot permite sa plateasca tariful de acces la piscinele hotelurilor cu multe stele.

LINISTE. Pentru Florin de la Hi-Q este mai usor sa mearga la bazin. "Este mai sigur, mai simplu sa fac baie in piscina. In mare sunt pietre, alge sau tot felul de mizerii. Apa piscinei este categoric mai curata, mai sanatoasa", spune Florin. Daca ajunge pe Litoral, nu ezita totusi sa se arunce in apa sarata. Un motiv in plus pentru care prefera piscina este acela ca vrea sa faca plaja si baie intr-o atmosfera ceva mai intima.

Stirista Antenei 1 Sanda Nicola prefera "ligheanul". Asta dupa ce balacitul in apa marii s-a lasat cu ceva accidente. "Mai demult mi-am rupt un deget cand am intrat in mare. Din cauza pietrelor. De fapt, prefer muntele si sa fac baie in lacuri. Imi place la nebunie sa inot, iar setea de apa mi-o satisfac la munte." Nu ar fi o problema pentru Sanda daca ar fi asaltata de fani in timp ce sta la plaja. Stirista e mai degraba deranjata de galagia infernala si de aglomeratia de pe nisip.

TELEPORTARE. Nascuta pe malul marii, Selena s-a saturat pana peste cap de Litoral si apa sarata. "Nu am rabdare sa stau la plaja. Iar daca piscina la care as merge ar fi undeva la munte, ar fi un tablou perfect", spune blondina.

Cat despre fosta ei colega Candy, Giulia, piscina este o mana cereasca. "Nu intru in apa marii pentru ca este foarte murdara. Mai bine stau la plaja si apoi merg la dusuri."

Adi Bucur de la Prima TV se da in vant dupa scaldatul in mare. "Nu vad de ce sa fac baie in piscina atat timp cat sunt pe Litoral." Pentru ca anul acesta are toate sansele sa nu ajunga la mare, Adi spune ca a gasit solutia ideala: "As muta marea la Bucuresti pentru ca m-am saturat sa o vad doar la televizor". Pana sa i se implineasca visul, stiristul matinal isi ineaca pofta de mare in bazin.

SALBATICIE. Liderul trupei El Negro, Bogdan Negroiu, se infioara numai cand se gandeste la valurile inspumate. "Marea este salbatica, trezeste tot felul de sentimente." Ce-i drept, spune Bogdan, depinde foarte mult si de starea de spirit in care se afla. "De fiecare data imi amintesc cu placere cum este sa faci baie gol pusca pe timp de noapte. Am facut acest lucru si a fost grozav." Doar atunci cand nu mai suporta galagia si mizeria se retrage la piscina.

Pe Razvan Fodor il atrage mai mult apa sarata. "Daca sunt la mare nu inteleg de ce m-as duce la piscina. Nu conteaza ca se lipeste nisipul de piele sau ca e galagie. Marea e mare." Pentru el, lucrurile sunt clare: vara face baie in mare, iarna la piscina.

Irina de la A.S.I.A. este fidela Marii Negre. Chiar daca vine la mare "in interes de serviciu", isi face timp si de o baie. "Marea este totul. Nu ma intereseaza piscina." Pe "asiatica" nu o deranjeaza ca fanii ii intrerup "programul" de bronzat cu cereri de autografe. "Nu am de ce sa ma supar pe ei. In fond, noi pentru ei existam, pentru ei cantam."

PREFERINTA

"Este mai sigur, mai simplu sa fac baie in piscina. In mare sunt pietre, alge sau tot felul de mizerii. Apa piscinei este categoric mai curata, mai sanatoasa"

INTIM

"Daca ajung pe Litoral, nu ezit sa ma arunc in apa sarata. Un motiv in plus pentru care prefer piscina este acela ca vreau sa fac plaja si baie intr-o atmosfera ceva mai intima" - Florin de la Hi-Q

DIVERTISMENT

Andreea Esca isi protejeaza tenul

De cateva zile, Andreea Esca si-a luat pe Litoral copiii si mama. Prezentatoarea are mare grija de felul in care se bronzeaza. Daca trupul are culoarea ciocolatei, fata este alba ca laptele, pentru ca si-o protejeaza cu creme speciale. (Dana Ciobanu)

CONDICA DE RECLAMATII

TUDOR CHIRILA, vocalistul trupei Vama Veche, nu lasa vara sa treaca fara sa ajunga pe litoral. Daca ar fi dupa el, ar sta nonstop la mare. E placut sa stai la plaja, sa faci baie in apa marii, dar totusi mai trebuie sa si mananci. Numai ca Tudor are o mare problema la acest capitol. "Pe Litoral, peste tot se mananca prost. S-au pastrat aceleasi combinatii ceausiste de mancare. Invariabil ti se servesc mici, bere, cartofi prajiti, nemuritoarea salatica, ceafa de porc, snitele si asa mai departe. Ma enerveaza cand vin chelnerii sa ia comanda si te intreaba "Dar salatica asortata sau salatica simpla nu vreti?"" Cat despre micul dejun, Tudor spune ca detesta teribil acele gustari cu salam si omleta pline de grasime. Tocmai de aceea, de cate ori merge la mare, el prefera sa cumpere peste direct de la pescari si sa si-l pregateasca asa cum ii place, ca sa nu mai inghita mancarea proasta ce i se baga pe gat la terasele si la restaurantele de la mare. (Cristina Ologeanu)

Jurnalul National, in misiune pe Litoral

Daca v-ati deghizat in paparazzi si ati pozat vreo vedeta si vreti sa apara la gazeta, nu ezitati sa ne contactati. Daca se nimereste sa fiti chiar Aurelian Temisan, Adrian Enache sau Elena Carstea, Andreea Balan, Andreea Banica, Dana Nalbaru, Teo si va aflati in cautarea iubirii (pierdute) ne puteti scrie si vi se va rezerva un loc la rubrica de matrimoniale estivale.

Adresa noastra: Piata Presei Libere, nr.1, corp D, etaj 8 sau dana.andronie@jurnalul.ro

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA - 7 august 2004

Catalin si Denis si-au gasit mama adoptiva

Turism sexual la malul Marii Negre

Cu vedere la plaja

Litoralul azi
×
Subiecte în articol: antimonden plaja baie litoral piscina