x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Zăvoranca s-a externat la 24 de ore după ce a ajuns la spital în comă

Zăvoranca s-a externat la 24 de ore după ce a ajuns la spital în comă

12 Dec 2012   •   21:10
Zăvoranca s-a externat la 24 de ore după ce a ajuns la spital în comă

Oana Zăvoranu şocheaza din nou! Vedeta a cerut să fie externată la doar o zi după ce a ajuns în comă la spital. N-a luat în seamă avertismentul medicilor, care i-au spus că-şi pune viaţa în pericol. A plecat acasă prin ninsoare şi viscol, fără ambulanţă, cărată pe braţe de iubitul ei.

Stresată de atmosfera din spital, Oana a cerut să fie externată de urgenţă. Medicii au refuzat. Oana a insistat. După ce şi-au epuizat argumentele, medicii au decis să o sedeze. Dar, surpriză, Oana e mai puternică decât sedativele. Organismul ei a dezvoltat rezistenţă la medicamente. Dezarmaţi, doctorii au lăsat-o să plece.

Şi-a asumat inclusiv riscul să plece acasă fără ambulanţă. A ieşit din spital împleticindu-se, sprijinită de Răzvan, iubitul ei. Îi lipseşte echilibrul. Mai ales cel interior, spun prietenii ei.  

După un divorţ dureros, după procese, scandaluri şi farmece şi după o sinuzită care o chinuie de ani întregi, suferinţa a copleşit-o pe Oana Zăvoranu. Luni seara a luat un pumn de medicamente. Dublat de un cocktail de heroină şi cocaină, spun apropiaţii ei. Şi nu din greşeală...

×
Subiecte în articol: oana zavoranu coma medicamente droguri