x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ziaristii-cantareti / Farse cu cantec la Cupa

Ziaristii-cantareti / Farse cu cantec la Cupa

de Dana Andronie    |    24 Iun 2006   •   00:00
Ziaristii-cantareti / Farse cu cantec la Cupa

Peste 400 de ziaristi s-au intrunit joi seara, la Cafeneaua Actorilor, pentru o sesiune de... triluri. La aceasta mare adunare nationala a presei au participat si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

La cea de-a patra editie "Cupa Presei la Cantat Tuborg", ziaristii n-au venit cu lectia invatata. Ba nu stiau versurile, ba uitasera unde au pus negativul (adica banda care-i acompania), ba nu facusera repetitii etc. Se pare ca unii colegi de breasla au deprins tocmai acele obiceiuri care nu-i onoreaza pe cantaretii mioritici. Au o singura scuza (ziaristii, bineinteles)! Sunt necalificati in arta cantatului...

Mircea Vintila, Luminita Anghel, Dan Popi (director Casa de discuri Cat Music), Flavius si Marius de la trupa HARA si Paur de la Antract au fost juratii care au decis cine-i cel mai bun jurnalist-cantaret. Au avut misiune grea, pentru ca anul acesta s-au ingramadit multe ziariste fara voce, dar dornice sa faca show. Au dansat, s-au dezbracat (de un rand de haine), doar-doar vor impresiona juriul.

POPULARII. Colega noastra Cristina Ologeanu a fost premiata de ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, pentru "Cea mai ascutita voce". Probabil ca ambasadorul a fost impresionat si de tinuta Cristinei, care s-a prezentat in costum popular pentru a interpreta (cat mai bine) piesa "Frumoasa-i vecina noastra". Ea a fost ajutata si de renumita cantareata de muzica populara Nicoleta Voica.

FARA NEPOTISME. Buzdugan a incercat sa-i stearga Otiliei de pe frunte numele de Vintila

De la Cupa Presei la Cantat n-au lipsit nici farsele lui Buzdugan. Sub pretextul ca nepoata lui Mircea Vintila, Otilia, s-a inscris pe pile la aceasta competitie, Buzdugan si Morar l-au facut pe presedintele juriului (care din intamplare este unchiul ei) sa fiarba de furie! "Lasati-o sa cante! Si ce daca este ruda cu mine?", isi apara Mircea Vintila nepoata. Abia dupa cateva minute i s-a explicat ca era doar o farsa pusa la cale chiar de colega noastra, Otilia, si de cei doi prezentatori de la Radio 21.

Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, s-a tinut departe de lumina reflectoarelor, dar a facut totusi o declaratie: se va gandi sa acorde un premiu special pentru ziaristii concurenti: "un tablou, niste termopane"... Da, da, la anul!

PREMIANTII
Catalin Maruta a fost maestrul de ceremonii la "Cupa Presei la Cantat Tuborg". Marele trofeu a fost adjudecat de "The Gardians", de la Gardianul.

SOLO FEMININ: locul I: Diana Ticleanu (TVR), locul II Ioana Popescu (X Magazin), locul III: Florentina Ciobanu (Prima TV).

SOLO MASCULIN: locul I: Adrian Iclozan (B1 TV), locul II: Turla (Pro FM), locul III: Lucian Darie (Antena 1).

TRUPE - locul I: Razvan, Dani si Margineanu (National TV), locul II: Andreea Banarescu & Mircea Solcanu (Acasa TV), locul III: Trupa "U"( "U" TV).
×
Subiecte în articol: antimonden locul