x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Neatza cu Rãzvan şi Dani” şi „Prietenii de la 11” revin cu ediţii live dintr-un mall din Bucureşti

„Neatza cu Rãzvan şi Dani” şi „Prietenii de la 11” revin cu ediţii live dintr-un mall din Bucureşti

08 Ian 2018   •   08:44
„Neatza cu Rãzvan şi Dani” şi „Prietenii de la 11” revin cu ediţii live dintr-un mall din Bucureşti
Sursa foto: MIHAI STETCU

Începând de luni, 8 ianuarie, unele dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1, “Neatza cu Răzvan şi Dani” şi “Prietenii de la 11” revin din vacanţă cu transmisiuni live dintr-un mall din Bucureşti.

Diminețile românilor vor avea din nou iz de voie bună, mai ales că Răzvan, Dani și gașca lor sunt pregătiți după vacanță să dea din nou deșteptarea în stilul inconfundabil. Vlăduț, Flavia, Amalia, dar și Cătălin Oprișan sunt și ei gata de start în noul an, mai ales că începutul lui 2018 este unul cu totul și cu totul special pentru „Neatza”. Emisiunea va aniversa în februarie 10 ani de existență, astfel că începutul de an se anunță un maraton de surprize, invitați speciali și momente memorabile.  „Dacã în varã ne-am prelungit vacanţa cu câteva zile cu emisiuni live de la mare, am zis sã pãstram tradiţia şi sã continuãm atmosfera de vacanţã la mall, unde îi aşteptãm pe telespectatori sã participe alãturi de noi la tot felul de concursuri şi provocãri!”, a declarat Rãzvan Simion.

În ediția de luni, 8 ianuarie, difuzatã de la ora 08:00, la Antena 1 şi prima din acest an, în platoul „Neatza”, amplasat special în zona patinoarului din Promenada Mall se vor reuni pentru muzică, interviuri și glume cât cuprinde Noaptea Târziu, Mandinga, Roxana Nemeş şi trupa Trouble. 

Alãturi de gaşca de la „Neatza”, de la mall vor transmite şi „Prietenii de la 11”, Diana Munteanu şi Florin Ristei. Dupã o bine meritatã vacanţã, în care s-au relaxat şi şi-au încãrcat bateriile pentru noul an, cei doi prezentatori, ambii plini de-o energie debordantă, le pregãtesc numeroase surprize telespectatorilor care li se vor alãtura, din 8 ianurie, de la ora 11:00, în Promenada Mall. „Mã bucur tare cã revenim pe micile ecrane; e foarte bunã vacanţa, dar mi-e foarte dor de colegii mei. Abia aşteptam sã îi vãd şi le promitem prietenilor noştri încã un sezon aşa cum i-am obişnuit: cu zâmbete multe, cu distracţie şi voie bunã, multe concursuri, o nebunie, aşa cum ştim noi sã facem!”, a declarat Diana Munteanu. Printre invitaţii surprizã ai primei ediţii din acest an se numarã Connect-R şi Nicole Cherry.

×
Subiecte în articol: neatza cu razvan si dani