x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Next Star. Demostrații de acrobație aeriană la frânghie, pictură pe apă și breakdance

Next Star. Demostrații de acrobație aeriană la frânghie, pictură pe apă și breakdance

17 Noi 2016   •   17:40
Next Star. Demostrații de acrobație aeriană la frânghie, pictură pe apă și breakdance

Pictură pe apă și acrobație aeriană, muzică populară, breakdance, muzică pop, dar și un... late night show sunt momentele artistice pe care talentații concurenți de la “Next Star” le vor susține joi, 17 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, în fața juraților Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa. O nouă seară specială prezentată de Dan Negru, în care se va acorda cel de-al patrulea și ultimul Golden Star al sezonului. Cine este concurentul pe care acest Golden Star îl va trimite direct în marea finală a celui de-al șaptelea sezon, telespectatorii vor afla joi seara.

Așadar, pe 17 noiembrie, pe scena de la “Next Star” va urca Cristina (9 ani), din București, care îi va uimi de jurați cu un număr de acrobație. “Pentru astăzi am pregătit un exercițiu la frânghie. Mă antrenez la o școală de circ...”, le-a spus mica acrobată juraților. Demonstrația ei îi va da mari emoții lui Dorian și o va face pe Alina să-și acopere, în anumite momente, ochii cu palmele. “E foarte greu ce face ea!”, spune Dorian Popa și, parcă pentru a întări cele spuse, va încerca să urce cât mai sus pe frânghia suspendată deasupra scenei. Dorian nu este singurul care va face această mișcare, căci Pepe îl va provoca pe Dan Negru să urce la rândul lui pe sfoară. Cât timp va reuși prezentatorul show-ului să stea agățat de frânghie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

În aceeași ediție, cei patru jurații vor afla cum se face pictura pe apă de la Iulia, o fetiță în vârstă de zece ani, din București. “Este vorba despre o tehnică tradițională turcească, care se numește Ebru. Pictura se realizează pe o apă specială, culorile sunt naturale, făcute din pământ, iar pensulele sunt realizate din păr de cal”, le explică Iulia juraților. Tot atunci, telespectatorii vor face cunoștință cu Loredana, o fetiță de zece ani, din Chișinău, care-și organizează propriul late night show pe scena de la “Next Star”. Ea a pregătit pentru seara de joi un program de știri despre cei patru jurați și prezentatorul Dan Negru, dar și despre alte vedete. În aceeași seară, vin pe scena talent show-ului “Veverițele năzdrăvane”, un grup vocal-instrumental format din 14 copiii nevăzători, cu vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani, din București, care-i vor emoționa până la lacrimi cu momentul lor artistic pe toți cei prezenți.

Care sunt ceilalți concurenți ai serii și cine va fi câștigătorul acestei ediții, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 17 noiembrie, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

×