x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Next Star - ediţia 4: Demonstrații de gătit și magie, dans chinezesc și muzică populară

Next Star - ediţia 4: Demonstrații de gătit și magie, dans chinezesc și muzică populară

13 Oct 2016   •   17:50
Next Star - ediţia 4: Demonstrații de gătit și magie, dans chinezesc și muzică populară

Dans chinezesc, muzică pop și populară, dar și demonstrații de gătit și magie joi, 6 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a talent show-ului pentru copii Next Star”, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. O ediție emoționantă și spectaculoasă în care jurații Alina Eremia, Dorian Popa, Pepe și CRBL nu se vor feri să lăcrimeze atunci când emoția transmisă de copii va fi una copleșitoare și nici să sară de pe scaun atunci când prestația micuților din fața lor va fi una uimitoare. De altfel, joi, la “Next Star”, se va acorda cel de-al doilea trofeu “Golden Star”, din cele patru posibile, care va trimite astfel un al doilea copil direct în marea finală. Cine va fi norocosul, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

În aceeași ediție, Andrei Maria (14 ani), câștigătorul show-ului Junior Chef”, vine la “Next Star” să gătească pentru cei patru jurați și să le arate câteva trucuri pe care aceștia le vor putea aplica în propria bucătărie. De asememea, pe scena show-ului destinat copiilor talentați va urca Marius, un băiat cu o impresionantă poveste de viață, care vine să cânte muzică populară, acompaniat de un taraf. Felul în care acest copil abandonat la naștere și luat în grijă, pe când era un bebeluș de șapte luni, de o femeie de ispravă din Șieu Odorhei, județul Bistrița-Năsăud, își va interpreta cântecul despre mamă pregătit pentru „Next Star îi va răscoli pe jurați.

Și tot joi, Dan Negru îi va îndemna pe jurați să spună care au fost primele personaliți pe care le-au văzut în carne și oase. Dacă CRBL își amintește de maestrul Dem Rădulescu, iar Pepe de cântărețul și compozitorul Laurențiu Cazan, rămâne de aflat ce vor spune mai tinerii Alina Eremia și Dorian Popa.

De asemenea, joi, Alina Eremia va avea parte de o mare surpriză: un copilaș îi va face o serenadă. Cum sună cântecelul compus pe loc de micuț pentru ea și cu ce anume o compară acesta pe Alina, telespectatorii vor vedea pe 6 octombrie.

Ce alte mărturisiri se vor mai face pe scena show-ului și care sunt ceilalți copii care vor intra în competiția pentru marele trofeu al acestui sezon, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 6 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”.

 

×