x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Next Star - ediție specială de 1 Decembrie. Ruby, la un pas de accidentare după un număr de acrobație la trapez

Next Star - ediție specială de 1 Decembrie. Ruby, la un pas de accidentare după un număr de acrobație la trapez

30 Noi 2016   •   17:15
Next Star - ediție specială de 1 Decembrie. Ruby, la un pas de accidentare după un număr de acrobație la trapez

Joi, de la ora 20.30, în ediția specială “Next Star” de 1 Decembrie, Ruby va face un număr de acrobație la trapez, alături de Denisa Predolu (9 ani), o fetiță care a făcut senzație pe scena show-ului, într-o ediție anterioară. Evoluția cântăreței alături de talentata concurentă le-a dat emoții juraților și invitaților din platou căci, la un moment dat, Ruby se dezechilibrează și este pe punctul să cadă... în cap.

“Din punctul meu de vedere, ai arătat cât a fost de riscant!”, a aplaudat-o Pepe, de la masa juriului, pentru curaj. “Sincer, nu credeam că Ruby va reuși să facă mai mult decât să stea în fund pe eșarfa aia”, a adăugat Dorian Popa. “Momentul de final, în care Ruby a încercat schema aceea, a fost chiar comic”, s-a amuzat CRBL. Ce va spune Ruby despre acest moment, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

Ediția specială “Next Star” de 1 Decembrie, prezentată de Dan Negru, va aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 opt vedete - Ruby, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Laura Lavric, Marcel Pavel, Cătălin Moroșanu, nea Mărin și Gelu Voicu - care vor face echipă cu zece copii senzaționali care au urcat de-a lungul timpului pe scena show-ului, într-o competiție amuzantă jurizată de Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL. Cele opt vedete vor fi împărțite în două tabere care se vor provoca, pe rând, la duel. Vor fi astfel patru dueluri, iar juriul va trebui să aleagă câte un câștigător pentru fiecare dintre ele, urmând ca perechile învingătoare să intre în finala serii. Competiția va fi deopotrivă distractivă și spectaculoasă, căci cele opt vedete vor trebui să facă lucruri pe care nu le fac în mod obișnuit.

În ce ipostaze vor apărea pe scena show-ului Maria Dragomiroiu, Laura Lavric, Lidia Buble, Marcel Pavel, Cătălin Moroșanu, nea Mărin și Gelu Voicu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 1 Decembrie, de la ora 20.30, într-o ediție specială “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

×