x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli vin la “Te pui cu blondele?”

Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli vin la “Te pui cu blondele?”

10 Aug 2015   •   21:53
Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli vin la “Te pui cu blondele?”

Marți, 11 august, de la ora 21.30, la Antena 1, Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli se vor confrunta pe teme de cultură generală cu armata celor 50 de blonde, într-o nouă ediție a show-ului “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.

În emisiunea de marți, cei trei renumiți bucătari vor dezvălui, printre altele, ce minunății culinare au pregătit pentru starurile de la Hollywood, dar și cum se prepară una dintre cele mai savuroase băuturi răcoritoare care se servește, în această perioadă, pe yacht-urile celor foarte bogați.

De asemenea, Sorin, Nicolai și Antonio le vor învăța pe blonde cum să deosebească un ou proaspăt de un altul mai puțin proaspăt, ce alimente diminuează gustul și mirosul de usturoi, cum pot fi tăiate rapid și spectaculos roșiile pentru salată, dar și care este secretul porțiilor de mâncare corecte, care să nu te îngrașe.

Invitatul special al ediției, Costel Busuioc - tenorul devenit faimos după ce a câștigat, acum câțiva ani, concursul muzical “Hijos de Babel”, emisiune dedicată emigranților stabiliți în Spania –, le va adresa o întrebare de cultură generală celor trei invitați principali și blondelor deopotrivă.



Cum se va încheia confruntarea dintre Sorin Bontea, Nicolai Tand, Antonio Passarelli și cele 50 de blonde, telespectatorii Antenei 1 vor afla marți, 11 august, de la ora 21.30, numai la “Te pui cu blondele?”

×