x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O concurentă a ghicit în cărțile de tarot care dintre chefi va câștiga sezonul 5 ,,Chefi la cuțite”

O concurentă a ghicit în cărțile de tarot care dintre chefi va câștiga sezonul 5 ,,Chefi la cuțite”

07 Mar 2018   •   20:10
O concurentă a ghicit în cărțile de tarot  care dintre chefi va câștiga sezonul 5 ,,Chefi la cuțite”

Etapa jurizărilor pe nevăzute a celui de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” este în toi, iar în fața mesei de jurizare își fac apariția printre cei mai inediți concurenți de până acum. Bucătari amatori, profesioniști, străini care au venit special în țară pentru a obține mult râvnitul cuțit, dar și copii a căror pasiune este gastronomia s-au întrecut pentru a ajunge în următoarea etapă. Pentru că ușa misterioasă a dezvăluit și o candidată pasionată de tarot, la fel de tare ca de bucătărie, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au provocat-o să ghicească cine va câștiga marele titlu anul acesta.

În viața de zi cu zi, job-ul femeii este de operator la un call center de astrologie, așa că experiența sa în domeniu nu a fost pusă sub semnul întrebării. Sesiunea mistică a fost organizată ca la carte, iar concurenta a primit un set de cărți pe care le-a amestecat cu grijă, după ce a anunțat jurații că trebuie să stea într-o poziție relaxată, fără mâini și picioare încrucișate, pentru a nu bloca energiile. Amuzați, cei trei au luat loc la masă și au așteptat să li se decidă soarta, în ceea ce privește noul sezon. Până la a prezice viitorul, concurenta le-a dat în cărți fiecăruia și le-a prevestit de ce vor avea parte în viața personală și profesională. Pentru Cătălin Scărlătescu, burlacul convins al juriului, cărțile au indicat două posibile prezențe feminine, ce își vor face apariția curând și l-ar putea face să se gândească la căsătorie. Încântați, colegii săi de juriu au început să pună cât mai multe întrebări, pentru a se asigura că pe platoul ,,Chefi la cuțite” vor bate și clopotele de nuntă: ,,Colegii mei au o înverșunare în a mă însura, dar pe mine nu mă întreabă nimeni! Eu am foarte multă treabă.”, a declarat amuzat chef Scărlătescu.

Nici Gina Pistol nu a stat departe de ghicitul din culise și s-a alăturat imediat când a auzit zvonuri despre o posibilă relație a bunului său prieten: ,,Vezi, Cătălin, că tu chiar te gândești în adâncul sufletului tău la așa ceva? Lasă dragostea să vină la tine!”, au fost sfaturile frumoasei prezentatoare. Atât pentru chef Bontea, cât și pentru chef Dumitrescu viitorul pare să fie la fel de înfloritor, iar oportunitățile din zona profesională se vor ivi, spune concurenta, rând pe rând. Finalul sesiunii magice a fost cel mai așteptat moment, întrucât cărțile de tarot au indicat cine va câștiga cel de-al cincelea sezon al emisiunii. ,,Nu cred!, a exclamat Gina extrem de încântată.

Despre cine este vorba și ce alte detalii interesante au mai scos la suprafață cărțile de tarot, telespectatorii pot vedea în noul sezon ,,Chefi la cuțite”, ce va începe această primăvară pe Antena 1.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite