x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Oana Sîrbu și Marcel Pavel i-au pus în încurcătură pe concurenți, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Oana Sîrbu și Marcel Pavel i-au pus în încurcătură pe concurenți, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

13 Apr 2018   •   15:10
Oana Sîrbu și Marcel Pavel i-au pus în încurcătură pe concurenți,  la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Debut în forță pentru cuplul format din Oana Bineață și Robert Miklos, aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Din păcate, deși au început cu dreptul competiția, cei doi concurenți au pierdut până la final toți banii puși în joc.

Cei doi au spus cu exactitate vârsta primei persoane care a venit în fața lor, Rebecca (24 de ani), instructor de dans, și au pornit în concurs cu mari speranțe la premiul de 100.000 de lei pus în joc. Aproape de adevăr s-au aflat și atunci când au spus câți ani are cea de-a doua persoană căreia au trebuit să-i ghicească vârsta, Mariana (63 de ani), pensionară, reușind să păstreze aproape intactă suma de la începutul show-ului.

Mari sume de bani au început însă să piardă o dată cu apariția lui Daniel (42 de ani), căruia i-au estimat vârsta cu 11 ani mai puțin, ceea ce a dus la pierderea a 27.000 de lei dintr-un singur foc. Indiciile care ar fi trebuit să-i ajute, mai mult i-au încurcat pe cei doi concurenți, pe parcursul acestui joc. Căci nici câți ani are cunoscuta interpretă Oana Sîrbu (49 de ani) nu au reușit Oana și Robert să ghicească. I-au dat cu șase ani mai mult și au mai pierdut 18.000 de lei. Cea mai mare sumă de bani, 32.000 de lei, au pierdut-o însă la estimarea vârstei lui Vasile (67 de ani), pe care au greșit-o cu opt ani.

Deși s-au redresat la apariția Iuliei (35 de ani), somelier și degustătoare de vin, căreia i-au greșit vârsta  cu un singur an, în etapa finală, în care au intrat cu suma de 14.500 de lei, Oana și Robert nu au reușit să spună, în nici una dintre cele patru încercări, câți ani are celebrul cântăreț Marcel Pavel și au plecat acasă fără nici un ban.

Am terminat în glorie, cu zâmbetul pe buze. A fost o experiență frumoasă”, au spus cei doi concurenți, la finalul jocului.

×