x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Peste 100 de vedete fac show la Antene. Revin în grilă emisiuni de succes dar şi propuneri noi şi tentante...

Peste 100 de vedete fac show la Antene. Revin în grilă emisiuni de succes dar şi propuneri noi şi tentante...

01 Sep 2013   •   20:53
Peste 100 de vedete fac show la Antene. Revin în grilă emisiuni de succes dar şi propuneri noi şi tentante...
Sursa foto: Mihai Stetcu

“Trăieşte cel mai frumos azi” este sloganul sub care se desfăşoară grila de toamnă a Antenei 1. Cele mai iubite vedete de televiziune revin pe sticlă începând de astăzi, 2 septembrie.

Mireasă pentru fiul meu, Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces Direct şi Un show păcătos sunt show-urile care dau startul grilei de toamna Antenei 1.

Rubrici noi la Neatza: După succesul înregistrat de concursurile pentru postul de ”vecină”, dar şi de cel pentru “Cea mai sexy mamica”, în noul sezon cele mai atractive telespectatoare care urmăresc show-ul lui Răzvan şi Dani se vor putea înscrie pentru a câştiga titlul de “Miss Neatza”. Şi tot din acest sezon, Cătălin Oprişan va fi prezentatorul celei mai simpatice rubrici de ştiri, “Neatza Niuz”.
“Acces direct” şi “Un show pacatos” încep cu recorduri mondiale, respectiv în platourile acestor emisiuni vor fi prezente două minuni ale lumii, aflate în premieră în acelaşi platou. Păstrăm surpriza, dar vorbim de zona care a consacrat aceste două show-uri, Acces direct şi Un show păcătos, cea de senzaţional.

Sezonul al patrulea al emisiunii “Te cunosc de undeva” începe, sâmbătă, pe 14 septembrie, cu noi concurenţi, noi provocări. Juriul şi prezentatorii sunt aceiaşi. Concurenţii care se vor lupta pentru premiu în acest sezon sunt: Pepe, Mike Diamondz, Matteo şi Jean de la Craiova, Dalma, Maria Buza, Anda Adam şi Ellie White.

“Next Star”, show aflat la al doilea sezon, care a înregistrat performanţe de audienţă, a ales, pe parcursul verii, cei mai talentaţi copii din România, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani. Emisiunea începe pe 19 septembrie, de la ora 20:30. Gazda show-ului: evident Dan Negru.

Bendeac se întoarce
IComedy este un nou show de comedie marca Antena 1, care îmbină umorul inedit de televiziune cu umorul din online. Este o iniţiativă ambiţioasă care uneşte aceste două lumi. Emisiunea îi are pe post de prezentatori şi realizatori două nume de referinţă pe mediile pe care le reprezintă, Mihai Bendeac şi Mickey Haş. Premiera este programată pentru data de 20 septembrie, de la oră 20:30.

Cel de-al treilea sezon al super-show-ului X Factor, începe pe 22 septembrie, de la 20:30. Delia, Bittman şi Cheloo sunt cei care dau verdictul în privinţă calificărilor concurenţilor pentru premiu în etapele următoare, dar publicul, va avea, in finala, decizia. Ca noutate, a fost coborâtă limită de vârstă înscriere la 14 ani, astfel că una dintre categorii va fi 14 - 25 ani.

Şi în luna octombrie sunt programate pentru lansare două emisiuni noi: Top Chef, sub sloganul “Hrană pentru suflet”, într-o nouă abordare, în care vom cunoaşte îndeaproape vieţile celor trei juraţi, Joseph Hadad, Tudor Constantinescu şi Nicolai Tând, dar şi “Totul e permis”, singurul show de comedie în care acţiunea se întâmplă într-o dungă. Mai multe amănunte, însă, la timpul potrivit.

Cei mai buni pe monden revin la Antena 2
Adriana Bahmuţeanu revine cu un format nou nouţ la Începe Bahmu! Ea va fi arbitrul unui tribunal monden, alcătuit din două tabere care vor dezbate cel mai fierbinte subiect monden al zilei. Adriana va fi moderatorul lor şi va avea grija de momentele în care dezbaterile se vor încinge din cale afară. Emisiunea va avea acelaşi titlu şi se va difuza de luni până joi, de la ora 18:00.

Cristi Brancu şi Agentul Vip se întorc tot din 2 septembrie, în fiecare seară, de luni până vineri, de la 21:10. Cristi Brancu declară: “Anul 2013 a fost cel mai bun an din istoria Antena 2 şi  nu poate fi decât aşa până la final. Agentul VIP şi Confidenţial au “copt” lucruri noi şi exclusivităţi pentru noile sezoane în această vacanţă. Aşa cum deja ne-am obişnuit telespectatorii, cele mai fierbinţi şi interesante ştiri, dar şi invitaţi speciali se vor afla în platourile show-urilor Agentul VIP şi Confidenţial. Şi eu şi Oana suntem pregătiţi şi nerăbdători să începem noile sezoane”.

După o vară în care s-a păstrat în formă maximă, datorită baieţelului ei, David, “alături de care n-ai nici o clipă de repaos”, Diana Munteanu Niculescu revine şi ea, în fiecare sâmbătă, de la 20:30, cu emisiunea Conferinţa de Presă. Diana spune: “Abia aştept să reîncepem “Conferinţa de presă”, mi-e dor de ziarişti, de atmosfera din platou şi de telespectatori. Îmi doresc invitaţi în premieră la noi la emisiune, dar şi  pe cei care  au mai fost deja, pentru că întotdeauna rămân lucruri nespuse”.

Emisiunea “Răi da’ buni” revine pe post începând cu 9 septembrie, de luni până joi, de la 19:30, cu Mihai Morar cu forţe proaspete, după o vacanţă plină de peripeţii.
Trăieşte Sănătos, Show Time, Telefonul de la miezul nopţii, Dincolo de aparenţe, Poliţia Modei, Profu’ Menci, Distracţia pe vremea mea, Showbiz Report, Nuntă de vedetă, toate producţiile consacrate marca Antena 2 vor intra în grila de toamnă care va începe de luni, 2 septembrie.

Cele mai tari seriale vin la Euforia TV
Euforia TV începe programele toamnei cu debutul unui serial de excepţie, difuzat în premieră în România, Răzbunare (Revenge) sezonul II, de luni până joi, de la ora 21:00, urmând ca la sfârşitul lunii septembrie postul să difuzeze două filme clasice de referinţă în cinematografie: duminică 29 septembrie, de la ora 20:00: Cleopatra (1963) iar duminică 06 octombrie, de la ora 20:00: “Sunetul muzicii” (1965). Din 12 octombrie începe “Prodanca şi Reghe: afaceri de familie” al patrulea sezon al reality show-ului deja consacrat, care se va difuza în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 20:00 (episoade noi) şi de luni până joi de la ora 20:00 (episoadele din weekend în reluare).

Din 14 octombrie Euforia TV difuzează, în premieră în Romania, “Menajere ambiţioase” (Devious Maids), o producţie 2013, de luni până joi de la ora 22:00: “Devious Maids” s-a lansat în Statele Unite în această vară şi prezintă vieţile menajerelor din casele familiilor bogate din Beverly Hills. Fiecare pare hotărâtă să treacă peste orice barieră pentru a urca pe scara socială şi din acest motiv viaţa lor va suferi complicaţii de tot felul.

Din 16 octombrie începe “White Collar - Hoţul fermecător”, o producţie americană de megasucces ale cărei filmări au început în 2009 şi continuă şi în prezent, cu al cincilea sezon. Euforia TV începe să difuzeze din 16 octombrie primul sezon, în premieră în România, de luni până joi de la ora 21:00.

×