x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Petrecere surpriză în Asia pentru ziua Ginei Pistol

Petrecere surpriză în Asia pentru ziua Ginei Pistol

11 Dec 2017   •   17:02
Petrecere surpriză în Asia pentru ziua Ginei Pistol
Sursa foto: DIANA OROS

Gina Pistol și-a aniversat ziua de naștere la mii de kilometri distanță de țară, tocmai în Cambodgia, unde se află pentru filmările show-ului Asia Express de la Antena 1. Chiar dacă nu a avut familia și prietenii aproape, membrii echipei  de producție au făcut tot posibilul ca această aniversare să  fie una de neuitat. Alături de concurenții aflați în cursă, aceștia i-au organizat o petrecere surpriză, marea provocare fiind să găsească un tort care să semene la gust cu prăjiturile de acasă.

“Stăteam la masă, mâncam un pepene, când am auzit niște oameni cântând. Nu mă așteptam, prima oară am crezut că mi se pare că aud limba română, ceea ce mi se părea foarte ciudat, apoi i-am vazăut. M-am bucurat foarte tare, sunt foarte fericită când văd că oamenii țin la mine și se gândesc la mine în astfel de momente. Le mulțumesc foarte mult, mai ales pentru faptul că ziua mea a fost un motiv de veselie și pentru concurenți, care au avut voie să vină și ei puțin.  Îmi lipsesc foarte mult oamenii dragi de acasă, dar voi recupera timpul pierdut cu ei când mă întorc”, a declarat frumoasa blondă.


Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.

 

×
Subiecte în articol: gina pistol Asia Express