x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Povestea  ,,Chefi la cuțite” pe brațul marelui câștigător din sezonul 3

Povestea  ,,Chefi la cuțite” pe brațul marelui câștigător din sezonul 3

29 Aug 2017   •   21:00
Povestea  ,,Chefi la cuțite” pe brațul marelui câștigător din sezonul 3
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Gianny Bănuță, marele câștigător al ceilui de-al treilea sezon al emisiunii ,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1, este un exemplu de ambiție și determinare, căci și-a urmărit visul în ciuda fiecărui eșec pe care l-a întâlnit pe parcursul vieții. Pasionat de bucătărie, elevul lui Cătălin Scărlătescu are o poveste incredibilă care a stat la baza dorinței de a demonstra tuturor contrariul, arătând că voința este uneori suficientă pentru a-ți atinge obiectivul.

Reîntors pe platoul emisiunii culinare, ca invitat surpriză în sezonul cu numărul 4, Chef Gianny le-a pregătit chefilor o surpriză gastronomică aparte, desprinsă din tradiționalul bucătăriei asiatice. În timp ce și-a reluat locul la bancul de lucru ce l-a motivat să se autodepășească, fostul concurentul a povestit ce s-a schimbat în viața lui din momentul în care a fost declarat câștigător, în urma experienței pe care a trăit-o în echipa mov. Nostalgic, dar mai încrezător ca în preselecțiile anterioare, piteșteanul mărturisește că momentele petrecute în cadrul ,,Chefi la cuțite” au fost cele mai frumoase întâmplări de care a avut parte. Chef Scărlătescu, dar și colegii de echipă au stat la temelia trofeului pe care l-a obținut, de aceea a decis să-și traspună povestea aventurii culinare într-un tatuaj ce ascunde o multitudine de semnificații.

Cu lacrimi în ochi, Iulian Bănuță le-a dezvăluit celor din producție că fiecare element de pe brațul său reprezintă un punct cheie al vieții, de aceea a dorit să marcheze parcursul experienței de care a avut parte printr-o grafică înconjurată de culoarea echipei sale, mov. Cuțitul, cel mai vizibil simbol, conturează primul pas pe care l-a făcut în cadrul emisiunii, obținut după două încercări consecutive. Pe partea din față, se observă o prezență feminină care privește cu ochii spre cer, reprezentând-o pe bunica sa: ,,Este același gest pe care l-am făcut când am aflat că eu am căștigat concursul. M-am uitat spre cer și i-am dedicat acel moment mămăiței mele.” Ceasul, simbol al timpului petrecut la ,,Chefi la cuțite”, ascunde și el alt eveniment important. Întoarse, cele două linii ale ceasornicului indică ora 21:30, momentul în care a început finala sezonului 3, iar data inscripționată, seara care i-a confirmat că voința și credința îi sunt răsplătite printr-un câștig la care visa de foarte mult timp. Chef Gianny nu a uitat nici de omul care l-a îndrumat în aventura sa culinară, iar expresia ,,Oui, Chef”  îi este dedicată în totalitate lui chef Scărlătescu, fără de care piteșteanul nu ar fi obținut titlul mult dorit. Recunoscător, mărturisește cum a învățat de la un profesionist că în bucătărie nu există jumătăți de măsură, iar perfecțiunea trebuie să fie un obiectiv de atins pentru orice specialist în arta culinară. ,,Fără chef Cătălin și echipa mov nu aș fi ajuns aici”, declară fostul concurent plin de emoție.

Din 11 şi 12 septembrie, de la ora 20.00, emisiunea fenomen ,,Chefi la Cuțite” revine pe marile ecrane, iar marele câștigător al sezonului 3 are un singur sfat pentru cei ce urmează să intre în cea mai frumoasă aventură culinară: să nu renunțe. Ambiția și încăpățânarea de a reuși sunt caracteristici necesare fiecărui concurent ce vrea să se autodepășească. Dacă talentul, voința și imaginația vor atinge cote maxime în noua ediție a show-ului culinar, dar și dacă sunt suficiente pentru a obține trofeul sezonului  4, doar din această toamnă la Antena  1!

×