x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Premiera noului sezon "Te cunosc de undeva!", lider de audienta, pe toate segmentele de public!

Premiera noului sezon "Te cunosc de undeva!", lider de audienta, pe toate segmentele de public!

14 Sep 2015   •   11:50
 Premiera noului sezon "Te cunosc de undeva!", lider de audienta, pe toate segmentele de public!
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Premiera celui de-al optulea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!" a fost sambata seara lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public. Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.685.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, 20.48. Prima editie a noului sezon "Te cunosc de undeva!" a avut-o drept castigatoare pe Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu o transformare in Sara Montiel.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.57 - 23.24), o audienta medie de 8,9 puncte de rating si o cota de piata de 20,8%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 5,8 puncte de rating si o cota de piata de 13,5%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,2 puncte de rating si o cota de piata de 17,1 %, in timp ce Pro TV obtine 5,5 puncte de rating si 12,9 % cota de piata. De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 este cel mai urmarit post de televiziune, cu o audienta medie de 7,6 puncte de rating si 22,2 % cota de piata, urmata de Pro TV, cu 6,9 puncte de rating si o cota de piata de 20,2%.

In ediția de sâmbătă, vedetele noului sezon - Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Tania Popa, Carmen Simionescu, Florin Ristei, Șerban Copoț, Nadir, Adrian Enache și Cezar Ouatu - au realizat primele lor transformari din cadrul acestui show.

Astfel, Margherita si Viorica din Clejani au fost, pentru o seara, Goran Bregovic si Emir Kusturica si au cantat acompaniate de Taraful din Clejani condus de Ionita Manole. Nadir s-a transformat in Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, iar Andreea Antonescu a intrat in pielea lui Beyonce. Serban Copot a interpretat "Aseara ti-am luat basma", precum Uddi, Tania Popa l-a imitat pe Connect-R cu a sa piesa "Baga mare", iar Adrian Enache s-a transformat in Maria Dragomiroiu. Florin Ristei a fost Angela Similiea, in perioada ei de inceput, iar Cezar Ouatu a readus in atentia tuturor piesa "Earned It", de pe coloana sonora a controversatului film "Fifty Shades Of Grey", imitandu-l pe Abel Tesfaye.

Castigatoarea primei editii a celui de-al optulea sezon "Te cunosc de undeva!" a fost Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu o transformare in Sara Montiel.

De asemenea, Antena 1 a fost sâmbătă, 12 septembrie, lider de audiență la nivelul întregii zile, devansând toate posturile concurente.

Așa se face că pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49, Anten a 1 a înregistrat o medie la nivelul întregii zile de 3,1 puncte de rating și 17,2% cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV, a înregistrat 2,8 puncte de rating și 15,9% cotă de piață.

Diferența este și mai mare la nivelul întregului public din mediul urban, când Antena 1 a înregistrat o medie de audiență la nivelul întregii zile de 3,4 puncte de rating și 15,3% cotă de piață, în timp ce ProTV a obținut doar 2,6 puncte de rating și 11,8% cotă de piață.

Diferența se menține și la nivelul întregului public din România când Antena 1 înregistrează o audiență medie la nivelul întregii zile de 3,1 puncte de rating și 14,4% cotă de piață, iar ProTV, situat pe locul al doilea, obține doar 2,4 puncte de rating și 11,1% cotă de piață.


×