x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Prime Time-ul, cel mai important slot al zilei, este HAPPY!

Prime Time-ul, cel mai important slot al zilei, este HAPPY!

08 Feb 2017   •   17:55
Prime Time-ul, cel mai important slot al zilei, este HAPPY!

Happy Channel, postul de televiziune care aniversează 1 an de la lansare pe 8 Martie, cucerește publicul din România difuzând în fiecare zi doar producții de calitate: seriale străine de succes, filme clasice de Oscar, emisiuni COOLturale și entertainment de calitate.

 

În ultimele săptămâni, Happy Channel a fost lider de audiență în Prime Time, iar marți, 7 februarie, în cel mai important slot al zilei, leadership-ul Happy Channel pe nișa dedicată femeilor cu vârste cuprinse între 18 - 49 ani din mediul urban a fost detașat.

 

Așadar, de la 19:00 la 23:00, Happy Channel s-a clasat pe locul 1 cu 1.3 puncte de rating și 2.9 share, înregistrând audiențe duble față de Acasa TV, care a atins doar 0.6 puncte de rating și 1.4 share; cu precădere între 19:00 si 20:00, unde al doilea episod din serialul-fenomen “Elif” a avut rezultate excepționale, 1.7 puncte de rating și 4.1 share.

 

În slotul de Prime Time, telespectatorii Happy Channel au vizionat serialele turcești “Elif” și “Love Story”, serialul american “Gossip Girl” și emisiunea “Happy Night” cu Criss, Vlad și Rapha.

 

 

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Target: Femei 18-49 Urban

 

×
Subiecte în articol: prime time happy channel