x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Puls crescut și un câștig pe măsură în cursa Marelui Zid

Puls crescut și un câștig pe măsură în cursa Marelui Zid

07 Oct 2017   •   20:20
Puls crescut și un câștig pe măsură în cursa Marelui Zid

Oana și Nick Stavre s-au aventurat aseară într-o experiență tensionată cu final fericit, ce le promite acum șansa de a avea un viitor lipsit de griji materiale. Au avut grijă de comunitate prin inițierea proiectelor caritable, iar destinul a ales să-i răsplătească în competiția Marelui Zid printr-un premiu în valoare de 192.442 lei.

Un parcurs plin de palpitații și tensiune, așa putem descrie cele șaizeci de minute pe care cei doi le-au avut la dispoziție pentru a ,,escalada” zidul. Au intrat în show cu zâmbetul pe buze și au răspuns corect la toate întrebările primei probe, iar legătura dintre ei începuse deja să le indice drumul spre succes. Bun strateg, Oana a rămas să facă față experienței intense din platou, iar Nicolae a intrat la camera de izolare, fiind sigur pe cunoștințele sale. Amândoi au avut emoții constructive și au pornit cu dreptul în concurs, însă mai mult decât atât a contat că fiecare s-a adaptat jocului imprevizibil. Concurenta a dansat cu Valentin Butnaru către cele mai mari sume de la baza zidului și cu ajutorul răspunsurilor soțului său a reușit la finalul serii să obțină suma de 192.442 lei. Decizia finală nu a fost una simplă pentru Nick, însă bazându-se pe instinct și sentimente, a rupt contractul ce le garanta 32.525 lei.

Cei doi concurenți au plecat acasă cu un câștig de până la șase ori mai mare și au demonstrat că partenerul de joc este vital în cucerirea Marelui Zid. ,,Și-au lucrat magia” și ne-au arătat că o relație sudată nu cedează nici măcar în fața unui zid înalt de doisprezece metri. În lacrimi, dar la fel de zâmbitori au mărturisit că și-au purtat noroc unul celuilalt într-o experiență pe care nu o vor uita prea curând!

,,The Wall- Marele Zid” continuă și săptămâna viitoare de la ora 20:00, cu alte trei ediții spectaculoase. Miercuri, joi și vineri telespectatorii Antenei 1 vor fi martorii unor destine schimbate în doar șaizeci de minute!

×
Subiecte în articol: Marelui Zid