x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Radu Valcan - incident cu o maimuta la filmari, pe Insula Iubirii

Radu Valcan - incident cu o maimuta la filmari, pe Insula Iubirii

16 Mai 2015   •   14:19
Radu Valcan - incident cu o maimuta la filmari, pe Insula Iubirii

Zilele trecute, vedetele Antena 1 s-au adunat cu mic cu mare pentru filmarile noii campanii de vara.

Radu Valcan, prezentatorul emisiunii “Temptation Island – Insula iubirii”, difuzata de Antena 1 in fiecare duminica de la ora 20:30, a avut de inregistrat cateva secvente cu maimuta Cotica, secvente care nu s-au lasat fara mici incidente.

Pentru ca trebuia sa o tina tot timpul pe umar, maimuta a fost la un moment dat deranjata de parul lui Radu si l-a prins usor de cap.

“Pe toata perioada filmarii se tinea atat de strans de mine, ca n-am putut sa raman fara cateva urme pe gat. In timpul filmarii, pentru ca o gadila parul, m-a prins usor de cap, dar totul a fost in joaca. Cotica e o maimuta foarte simpatica, cu care m-am inteles de minune. In plus, aveam deja ceva experienta cu aceste animale, avand in vedere ca am petrecut aproape o luna in Thailanda, pentru filmarile emisiunii”, povesteste Radu.



Cotica s-a purtat ca un adevarat star pe platourile de filmare, fiind principala atractie a celor prezenti. Simpatica maimutica poate fi vazuta in fiecare sambata si duminica de la ora 15.00 la spectacolul "Globus Show" precum si in viitoarele productii ale Circ & Variete Globus Bucuresti.

×