x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Răzvan și Dani petrec Crăciunul în familia „Neatza”, alături de ”Prietenii de la 11”

Răzvan și Dani petrec Crăciunul în familia „Neatza”, alături de ”Prietenii de la 11”

23 Dec 2018   •   14:15
Răzvan și Dani petrec Crăciunul în familia „Neatza”,  alături de ”Prietenii de la 11”

Crăciunul se petrece în familie, motiv pentru care gașca de la „Neatza cu Răzvan și Dani” va sărbători zilele speciale în platoul ce le-a devenit ca o a doua casă, încă de la prima oră a dimineții, alături de telespectatori. Din 24 în 26 decembrie, de la 8:00, pe Antena 1, trei ediții de sărbătoare vor deschide magia sărbătorilor de iarnă, urmând ca pe 27 și 28 decembrie, telespectatorii să urmărească cele mai bune momente din platoul ”Neatza”, în două ediții de Best Of.

Așa se face că încă din ziua de Ajun, de la 8:00, cei din fața micilor ecrane sunt așteptați să intre în atmosfera Crăciunului și să se bucure de spectacolul oferit de Răzvan, Dani, Vlăduț, Flavia, Amalia și Cătălin Oprișan, într-o ediție aparte ce va fi presărată cu momente speciale, invitați de seamă, dar și multe alte surprize: ”Vom avea ca invitați prieteni și oameni care ne-au fost alături tot anuldoar că tradiționala petrecere din platoul Neatza s-ar putea să fie incurcată de niște musafiri nedoriți. Despre cine este vorbavedeți curând”, a spus Răzvan Simion.

 Chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, Vlăduț se va asigura că echipa ”Neatza” va fi înconjurată de cele mai delicioase rețete, special pregătite pentru cei ai casei, dar și pentru musafiri deopotrivă, iar platoul va fi gazda unei scenete ce reface celebrul film “Singur acasă”. Pe 26 decembrie, cei mai iubiți matinali  vor reuși să ducă sărbătoarea și în afara platoului, cu o demonstrație culinară chiar în fața studioului de filmări. Ca de obicei, gașca va fi pusă pe șotii, iar Anda Adam, Elena Gheorghe, Liviu Teodorescu, What’s Up, Matteo, Andreea Bănică, trupa Mandinga sunt doar o parte dintre vedetele care se vor alătura distracției, atmosferei de Crăciun și vor petrece alături de echipa de la ”Neatza cu Răzvan și Dani.”

Și ”Prietenii de la 11” se alătură edițiilor magice și continuă spectacolul cu momente în spiritul sărbătorilor de iarnă, pe Antena 1. În ajun, Irina Loghin și Maria Cârneci vin să îi colinde pe Diana Munteanu și Florin Ristei, iar Claudia Pavel şi fiul sãu Noah vor desface cadourile de Crăciun. Şi alţi părinți celebri și copii frumoși vor trece pragul platoului, iar o parte dintre vedete vor veni cu amintiri despre cele mai frumoase sărbători petrecute în familie, în copilărie.

            În ziua de Crăciun, ”Prietenii de la 11” îmbracă straie de sărbătoare, aduse de designerul Adrian Oianu, cel care reinterpretează cel mai frumos ia românească. Catinca Roman, Ela Crăciun, Silvia Chifiriuc şi Petrus, Mihai Constantinescu şi soţia lui Simona, Nelu Ploieșteanu, Nicole și Gheorghe Turda, dar și Carmen Brumă, Dana Sota, Adina Postelnicu, vor fi o parte dintre cei care vin în platoul prietenilor în cele trei zile speciale. Nu va lipsi nici bradul împodobit chiar de gazde, în spiritul colindelor cântate de Florin Ristei, în cele trei ediții speciale, difuzate pe Antena 1 de pe 24, pânã pe 26 decembrie, de la 11:00.

×
Subiecte în articol: neatza cu razvan si dani