x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii 10 tipuri de bărbaţi pe care trebuie să-i eviţi

10 tipuri de bărbaţi pe care trebuie să-i eviţi

23 Iul 2018   •   14:48
10 tipuri de bărbaţi pe care trebuie să-i eviţi

Este deştept, atrăgător şi are simţul umorului.

Cu toate acestea, când începi să crezi că este bărbatul ideal din viaţa ta, după câteva săptămâni de relaţie, devine o altă persoană. Înainte să-ţi dai seama, relaţia ajunge la final.

Daily Mail urează tuturor femeilor “Bun venit în lumea întâlnirilor”, unde persoanele singure încearcă să găsească bărbatul potrivit, pentru că, de cele mai multe ori, ignoră primele semne ale un relaţii nesănătoase.

Specialista în relaţii, Eugenie Pepper, spune că există 10 tipuri de bărbaţi pe care trebuie să îi eviţi.

1. Domnul Narcisist

“Poate fi şarmant şi iubitor la început”, a explicat Eugenie. “Nu realizezi decât târziu cât de egoist şi egocentric este. Acest băiat se gândeşte doar la el.”

2.Domnul Nevoiaş

“Acest băiat va avea nevoie mereu de asigurări”, explică Eugenie. “Are puţină stimă de sine şi lipsă de încredere. Multe femei vor realiza asta de la început şi nu îi vor acorda nicio şansă acestui biet băiat.”

3. Domnul căruia îi e frică de angajamente

“Aceşti bărbaţi vin cu atât de mult potenţial, dar când vine vorba de biserică, nu sunt dispuşi”, a spus aceasta. “Te pot lăsa să aştepţi timp de ani de zile. Dacă te întâlneşti cu cineva căruia îi e frică de angajamente, singurul mod prin care poţi afla este să îl părăseşti şi să vezi dacă vine după tine.”

4. Domnul Şarlatan

“Există bărbaţi care spun că numele lor este Jack, când de fapt este Ian”, explică Eugenie. “Aceşti băieţi au un nume fals pentru întâlniri... uneori aceşti bărbaţi sunt căsătoriţi, uneori doar se joacă şi folosesc un nume fals pentru a-şi acoperi urmele, dar tot timpul sunt prinşi.”

5. Domnul Burete

“Toţi cunoaştem acest tip de bărbat care tot timpul îşi uită portofelul acasă sau care se plânge de mâncare când nu este nimic în neregulă doar pentru a primi o reducere sau o gratuitate”, spune aceasta.”Primul semn pe care îl vei vedea – permite celorlalţi să plătească un rând de băutură, dar el nu oferă niciodată una.”

6. Domnul Bătăuş

“Nimic nu este suficient de bun pentru el. Are tot timpul dreptate şi este foarte critic. Vrea să aibă tot controlul. Te va trage în jos”, explică Eugenie.

7. Domnul Misogin

“Acest tip pare că trăieşte în 1900, după felul în care tratează femeile”, explică aceasta. “Crede că a avea grijă de casă şi de copii sunt lucrurile pe care o femeie trebuie să le facă, în timp ce el stă cu prietenii lui, care sunt tot timpul prioritari în faţa iubitei.”

8. Domnul Hărţuitor

Nu acceptă un “nu” ca răspuns. “Va intra în contact din nou şi din nou. Te hărţuieşte şi încearcă să te manipuleze să te întâlneşti cu el. Nu îi pasă de dorinţa ta de a nu-l vedea.”

9. Doctorul Jekyll şi Domnul Hyde

“Un minut este foarte drăguţ, iar în următorul se transformă în cel mai urât coşmar, iar când vrei să fugi devine din nou foarte drăguţ”, a spus aceasta.

10. Domnul care dispare fără nicio urmă

Potrivit specialistei în relaţii, este un lucru absolut normal pentru unii băieţi să dispară fără nicio explicaţie după un anumit timp de relaţie. Eugenie spune că nu trebuie să te învinovăţeşti pentru faptul că a plecat fără nicio explicaţie.

 

×