x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii 13 cupluri celebre din industria IT

13 cupluri celebre din industria IT

05 Feb 2019   •   16:43
13 cupluri celebre din industria IT

În timp ce unii lideri din industria IT, precum Mark Zuckerberg, şi-au întâlnit iubirea în liceu, alţii din sectorul IT şi-au găsit partenere care au la fel de multă putere şi le-au atras în industrie. Business Insider prezintă un top al cuplurilor puternice din industria IT.

1. Evan Spiegel & Miranda Kerr

Cine sunt: Spiegel este cofondatorul Snap Inc., compania care a dus la naşterea Snapchat. Kerr este una dintre cele mai bine plătite modele din lume şi fondatoarea KORA Organics.

Poveste: Cei doi formează un cuplu din 2015 şi s-au căsătorit în mai 2017. Au un băiat care s-a născut în mai 2018.

2. Joshua Kushner & Karlie Kloss

Cine sunt: Kushner este fondatorul Thrive Capital şi cofondatorul companiei pentru asigurări de sănătate Oscar Health. Kloss este model şi are tabere de programare, “Kode with Klossy”, pentru tinere fete.

Poveste: Kloss şi Kushner formează un cuplu din 2012. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2018.

3. Priscilla Chan & Mark Zuckerberg

Cine sunt: Zuckerberg este CEO şi cofondator Facebook. Împreună au lansat Chan Zuckerberg Initiative, o companie care se concentrează pe ştiinţă şi educaţie.

Poveste: Aceştia formează un cuplu din liceu, de când s-au întâlnit în 2003 la Harvard. Cei doi s-au căsătorit în mai 2012, la doar o zi după ce Facebook a fost lansat. Au împreună două fete, născute în 2015 şi 2017.

4. Serena Williams şi Alexis Ohanian

Cine sunt: Ohanian a înfiinţat Reddit şi, ulterior, a înfiinţat Initialized Capital. Serena Williams este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume.

Poveste: Cei doi s-au cunoscut în mai 2015, în Roma, şi au format un cuplu în acelaşi an. Alexis şi Serena s-au logodit la sfârşitul anului 2016. Au împreună o fată, născută în 2017. Cei doi s-au căsătorit mai târziu în acelaşi an.

5. Bill Gates & Melinda Gates

Cine sunt: Melinda Gates este cofondatoare Bill & Melinda Gates Foundation, din 2000. Bill Gates este cofondatorul şi fostul CEO Microsoft, cât şi a doua cea mai bogată persoană din lume.

Poveste: Bill Gates a invitat-o pe Melinda la o întâlnire după ce aceasta a fost angajată la Microsoft, în 1987. Cei doi au format un cuplu timp de şapte ani, înainte să se căsătorească. Cei doi au împreună două fete şi un băiat.

6. Marissa Mayer & Zachary Bogue

Cine sunt: Mayer a fost CEO al Yahoo şi cofondatoare a Lumi Labs. Bogue este cofondator al Data Collective VC.

Poveste: Cei doi s-au întâlnit în 2007 şi s-au căsătorit doi ani mai târziu. Cei doi au împreună gemene, născute în 2015.

7. Sheryl Sandberg & Bobby Kotick

Cine sunt: Sandberg este director operativ la Facebook, unde lucrează din 2008. De asemenea, aceasta este autoarea cărţii “Lean In”. Kotick este CEO la Activision Blizzard, compania de jocuri video care a creat “Call of Duty”, “Overwatch”, “World of Warcraft”.

Poveste: Sandberg a fost căsătorită cu Dave Goldberg, până în 2015, când acesta a murit, la vârsta de 47 de ani. Sandberg are un fiu şi o fiică din această căsătorie. Sandberg şi Kotick erau deja “prieteni vechi” când au început să se întâlnească.

8. Marc Benioff & Lynne Benioff

Cine sunt: Marc Benioff este fondator şi CEO al Salesforce. Lynne Benioff este o recunoscută filantroapă a organizaţiei nonprofit ONE.

Poveste: Cei doi s-au căsătorit în 2006. În 2018, au cumpărat revista Time pentru suma de 190 de milioane de dolari.

9. Dave Morin & Brit Morin

Cine sunt: David Morin a ajutat la crearea platformei Facebook şi Facebook Connect şi este cofondator Path. Brit Morin este fondatoarea Brit + Co., o companie media de lifestyle pentru femei.

Poveste: Cei doi s-au întâlnit când lucrau la Apple. S-au logodit în 2011 şi s-au căsătorit un an mai târziu.

10. Kevin Hartz & Julia Hartz

Cine sunt: Kevin şi Julia Hartz sunt cofondatori Eventbrite.

Poveste: Cei doi s-au întâlnit în 2003 şi s-au căsătorit în 2006. Acum au doi copii împreună.

11. Barry Diller & Diane von Furstenberg

Cine sunt: Diller a înfiinţat compania de Internet IAC în 1995, iar acum este preşedinte al companiei IAC şi al companiei Expedia. Furstenberg este o creatoare de modă respectată.

Poveste: Cei doi s-au căsătorit în 2001.

12. Paul Graham & Jessica Livingston

Cine sunt: Graham şi Livingston au ajutat la înfiinţarea Y Combinator.

Poveste: Cei doi formează un cuplu din 2005 şi s-au căsătorit în 2008. Au împreună doi băieţi.

13. Diane Greene & Mendel Rosenblum

Cine sunt: Greene şi Rosenblum au ajutat la înfiinţarea companiei VMware, în 1998. În plus, sunt cofondatori ai Bebop, care a fost cumpărată de Google în 2015.

Poveste: Cei doi s-au întâlnit la Universitatea din California, Berkeley. Au împreună doi copii.

×
Subiecte în articol: IT cupluri relaţii