x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii 4 sfaturi pentru a menţine pasiunea în cuplu

4 sfaturi pentru a menţine pasiunea în cuplu

12 Feb 2019   •   14:44
4 sfaturi pentru a menţine pasiunea în cuplu

Ziua Îndrăgostiţilor este aproape, însă, potrivit cercetătorilor, multe cupluri se confruntă cu lipsa de pasiune, notează Daily Mail.

Potrivit statisticilor, 52% dintre cuplurile din Marea Britanie întreţin relaţii sexuale de cel mult două ori pe săptămână, iar pasiunea iniţială durează pentru cupluri puţin peste trei ani. Cei cu vârste curpinse între 18 şi 24 de ani tind să se plictisească cel mai repede. Pentru aceştia, pasiunea iniţială durează puţin peste un an.

Alix Fox, angajată BBC Radio 1 şi scriitoare de poveşti erotice, a vorbit despre patru moduri simple prin care se poate menţine pasiunea în cuplu.

1. Folosiţi jucării sexuale

Potrivit jurnalistei Alix Fox, jucăriile sexuale pot menţine pasiunea în dormitor şi pot face cuplul mult mai apropiat.

2. Sărutaţi-vă mai mult

Săruturile sunt foarte importante şi pot fi foarte pasionale şi, totuşi, multe cupluri renunţă la a se mai săruta cu la fel de multă pasiune pe măsură ce relaţia avansează. Este important ca cel puţin o dată pe zi să acordaţi importanţă unui sărut pasional.

3. Optaţi pentru o noapte de jocuri

Mulţi pornim TV pentru a scăpa de toată agitaţia din jur, pentru a ne relaxa. Televizorul este un mod de a evada. Totuşi, puteţi opta pentru o seară de jocuri, precum şah, poker,  twister, sau pentru o seară de jocuri video, care o să vă ajute să interacţionaţi şi să vă acordaţi atenţie unul altuia.

4. Acordă mai multă atenţie preludiului

Tot mai multe cupluri se concentrează mai mult pe sex şi renunţă la preludiu, care poate fi cea mai importantă etapă pentru a menţine pasiunea. Măcar pentru o seară, încercaţi să acordaţi mai multă atenţie atingerilor, sărutărilor şi mângâierilor.

×
Subiecte în articol: pasiune cuplu ziua indragostitilor