x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cât de rapid te îndrăgostești în funcție de tipul de personalitate

Cât de rapid te îndrăgostești în funcție de tipul de personalitate

29 Oct 2018   •   18:24
Cât de rapid te îndrăgostești în funcție de tipul de personalitate

Deși pentru unii este destul de ușor să se îdrăgostească, alții găsesc o dificultate în orice conexiune romantică. Unele persoane experimentează „îndrăgostitul” cu fiecare persoană cu care ajung într-o relație, scrie Your Tango

Astfel, având în vedere diferențele vizibile cu ochiul liber, ne putem da seama că unele personalitatea diferă de la un om la altul, iar aceasta influențează chiar și rapiditatea cu care ne îndrăgostim. 
Your Tango a realizat o listă cu tipurile de personalitate în funcție de disponibilitatea de a se îndrăgosti, ordonate de la cea mai accentuată dificultate până la cea mai mică. 

1. ESFP (Animator)

Persoanele cu acest tip de personalitate ESFP sunt ultimele care se îndrăgostesc. Aceste persoane preferă să trăiască momentul, ceea ce le împiedică să se dedice 100% unei relații. 

2. INTJ (Arhitect)

Relațiile pe termen lung sunt o treabă serioasă pentru o persoană cu acest tip de personalitate, ceea ce înseamnă că îndrăgostitul va veni după mult timp de interacționat cu partenerul de cuplu. Totul trebuie să fie studiat și calculat. 

3. ENTJ (Conducător)

O persoană care are aceast tip de personalitate este destul de dură când vine vorba de relații. O astfel de persoană are o problemă majoră când vine vorba de a empatiza cu sentimentele celuilalt. 

4. ISFJ (Apărător)

Romantismul poate fi destul de dificil pentru o persoană cu acest tip de personalitate. În schimb, acordă atenție persoanelor care sunt dispuse să aibă o relație cu adevărat serioasă. Pe de altă parte, aceste două caracteristici pot duce la construirea unui zid protector în jurul inimii unei persoane cu acest tip de personalitate.

5. ESTP (Antreprenor)

Aceste persoane găsesc foarte dificil să treacă relația într-o etapă mult mai serioasă. Acestor persoane le este foarte ușor să se plictisească și să se simtă captive în relație. 

6. INTP (Logic)

O astfel de persoană este foarte rezervată. Îi este greu să intre într-o nouă relație, fie că e vorba de una romantică sau nu. Relațiile nu vin niciodată ușor pentru un INTP. În plus, preferă să nu experimenteze senzația de a fi îndrăgostit mai bine decât să sfârșească răniți.

7. ISFP (Aventurier)

Persoanele ISFP sunt extrem de emoționale, însă își apără cât de mult pot sentimentele. Acest tip de persoane sunt foarte complexe din punct de vedere emoțional, astfel „îndrăgostitul” nu vine chiar atât de ușor. În plus, acestea nu trebuie să simtă presiune, altfel vor părăsi rapid relația. 

8. INFJ (Susținător)

Iubirea este ceva cu adevărat serios pentru acest tip de persoană. Un potențial partener romantic va fi analizat cu grijă înainte de a începe o relație. Acest lucru se întâmplă pentru că o persoană INFJ nu vrea să piardă timpul. 

9. ESFJ (Consul)

Dacă o persoană are acest tip de personalitate, atunci este clar că a experimentat inima frântă. O persoană ESFJ trebuie să fie foarte atentă când vine vorba de o relație, pentru că tinde să acorde mult prea multă atenție partenerului. 

10. ISTP (Virtuos)

O astfel de persoană vrea să trăiască în prezent. Nu o să găsești niciodată o persoană cu acest tip de personalitate care să planifice viitorul sau să se gândească la cum ar trebui să fie partenerul ideal. O astfel de persoană se îndrăgostește rapid și îi trece la fel de rapid. 

11. INFP (Mediator)

Acest tip de persoană are deseori probleme când vine vorba de a face diferența între fantezie și realitate. Acest lucru o face predispusă la a se îndrăgosti rapid de cineva dificil, doar pentru a atinge standardele pe care și le-a impus.

12. ENTP (Polemist)

O astfel de persoană vede progresul ca fiind distractiv. O relație serioasă nu o sperie, pentru că ceea ce își dorește este să lucreze la a o îmbunătăți. Pentru astfel de persoane a se îndrăgosti este ceva normal. 

13. ENFJ (Protagonist)

A fi îndrăgostiți și a-și dedica toată atenția relației este una dintre cele mai mari plăceri ale vieții. În schimb, uneori tind să se îndrăgostească mult prea rapid. 

14. ENFP (Activist)

Persoanele cu acest tip de persoanlitate nu simt niciun fel de temere când vine vorba de a se îndrăgosti. Astfel de persoane sunt entuziasmate de ideea de a-și petrece întreaga viață cu aceeași persoană.

15. ISTJ (Logistician)

Sunt adepții relațiilor stabile, de dependență. Astfel de persoane trăiesc cu gândul că își pot pune toată încrederea în persoana cu care sunt într-o relație. 

16. ESTJ (Director)

Nu există niciun alt tip de personalitate mai predispus la a se îndrăgosti rapid și fără nicio ezitare. O astfel de persoană nu prea are de ce să îi fie frică, având în vedere că pune toate cărțile pe masă de la început. 

×
Subiecte în articol: tipul de personalitate relaţii