x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Ce spun liniile din palmă despre viața ta sentimentală

Ce spun liniile din palmă despre viața ta sentimentală

22 Feb 2019   •   14:50
Ce spun liniile din palmă despre viața ta sentimentală

Mâinile îți pot spune multe lucruri despre cum ești ca persoană. Acestea pot să scoată la iveală lucruri despre persoanlitatea ta, despre preferințe, creativitate și responsabilitate. Prin urmare, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că pot spune lucruri și despre preferințele tale în materie de iubire și relații, potrivit Your Tango.

Dacă te uiți la cele mai proeminente linii din palmă, o să poți să înțelegi cu ce tip de persoană ești compatibil.

Linia vieții

Cea mai importantă este linia vieții, o linie curbată, care înconjoară degetul mare, începând din marginea palmei pe partea degetului arătător și formează un semicerc în jurul părții mai proeminente de la baza degetului mare. În ciuda credinței populare, linia vieții nu este un indicator a cât de mult o să trăiești, ci se referă la vitalitate, stabilitate și la cât de introvertit au extrovertit ești.

Dacă linia vieții doar depășește puțin mijlocul palmei, ai șanse mari să fii extrovertit. Cu cât este mai apropiată de degetul mare, cu atât ai mai multe șanse să fii introvertit. În cazul în care linia vieții se situează undeva la mijloc ca distanță, te situezi la mijlocul relației introvertit-extrovertit, ceea ce înseamnă că ești o persoană care se adaptează ușor.

Astfel, în funcție de tipul de personalitate, ești compatibil cu o persoană similară cu tine în acest aspect.

Linia inimii

Cea de-a doua linie căreia trebuie să-i acorzi atenție este linia inimii. Linia inimii pornește de sub degetul mic, traversează partea superioară a palmei și se oprește înte degetul arătător și cel mijlociu. Această linie vorbește despre legăturile emoționale, stabilitate în viața de cuplu. Există mai multe aspecte pe care trebuie să le urmărești pentru a putea să descifrezi linia inimii.

Dacă punctul de pornire este bine delimitate, iar linia formează un pliu adânc în prima jumătate în momentul în care închizi ușor palma, înseamnă că ai șanse să-ți întâlnești marea dragoste devreme. O linie nu foarte bine delimitată poate însemna o viață sentimentală cu griji și probleme. Dacă linia este formată din linii fine, ca niște zale, și are aspect de lanț, ai o fire pasională. Dacă linia inimii se termină chiar sub degetul arătător, ești o persoană rațională, practică și mai puțin pasională. Dacă linia inimii se termină sub degetul mijlociu, ești o persoană romantică și te implici 100% într-o relație. Idealul este ca linia inimii să fie situată la mijlocul distanței dintre arătător și mijlociu.

 

×
Subiecte în articol: linia inimii linia vietii linii din palma