x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Ce subiecte de discuție să eviți la muncă

Ce subiecte de discuție să eviți la muncă

22 Noi 2017   •   18:33
 Ce subiecte de discuție să eviți la muncă

Nimeni nu-și dorește o atmosferă tensionată la serviciu, de aceea e mai bine să eviți să deschizi anumite subiecte care de obicei nasc controverse sau nu reprezintă interes. Pentru a păstra armonia, vorbește, în schimb, despre lucruri agreate de toată lumea, precum mâncarea, filmele sau muzica și evită-le pe cele enumerate mai jos,s scrie clickpentrufemei.ro.

Politica

Acesta este probabil subiectul de la care pornesc multe certuri. Multe prietenii s-au stricat dezbătând subicte politice, din cauză că oamenii pot avea preferințe și păreri diferite, încât imagineză-ți cum va fi dacă vei vorbi despre acest subiect cu colegii de muncă. Discuțiile aprinse pot apărea ușor atunci când vrei să îi prezinți partenerului de discuție argumentele prin care îți susții opțiunea politică. Așadar, cea mai înțeleaptă decizie este să alegi alte subiecte, ca să nu te cerți inutil cu colegii.
Viața sexuală

Niciodată, dar absolut niciodată nu povestii detalii picante legate de viața ta intimă. Tocmai de aceea este intimă, pentru a nu avea toată lumea acces la ea. Nu există niciun motiv pentru care cineva ar trebui să cunoască ce faci împreună cu partenerul sub așternuturi. Este posibil ca oamenii să te judece prin prima sincerității tale debordante, așa că păstrează detaliile picante doar pentru cele mai bune prietene, dacă nu te poți abține.

Problemele personale

Dacă vei dezvălui colegilor tăi problemele cu care te confrunți acasă, nu vei rezolva mare lucru. Doar vei simți că te compătimesc, iar unii dintre ei pot cleveti, nu neapărat cu rea intenție. Este bine să te detașezi de problemele personale pentru că mai mult îți faci rău și nici nu vei mai putea da randament la serviciu.

×
Subiecte în articol: munca serviciu discuţie colegi