x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cum alegi cel mai potrivit nume pentru copil?

Cum alegi cel mai potrivit nume pentru copil?

15 Apr 2018   •   16:49
Cum alegi cel mai potrivit nume pentru copil?

Numele pe care îl alegeți pentru copilul dvs. va fi o piesă definitorie a identității sale pentru toată viața. Ce e de dorit - să alegeți un nume la modă sau unul tradițional? Sau poate unic?

Am adunat idei despre cum să selectați numele ideal pentru nou-născutul dvs.

Există o mare presiune în alegerea unui nume pentru copil. Acesta va fi unul dintre primele lucruri pe care oamenii le învață despre copilul dvs. și vor face parte din el pentru tot restul vieții. Dar, desi numirea nou-născutului este un proces descurajator, poate fi si distractiv.

Unele cupluri discută și cercetează - și argumentează despre nume până când sunt nevoiți să semneze certificatul de naștere.

Unii părinți aleg un nume pentru asocierea cu ceva ce le place. Aceasta ar putea fi o floare. De asemenea, denumirea copilului după cineva pe care îl iubiți sau îl respectați a fost întotdeauna o opțiune populară. Acesta ar putea fi partenerul dvs. sau o rudă apropiată sau un prieten. (PM)

Care sunt trăsăturile pozitive și negative ale semnelor zodiacale?

Ce spune ascendentul despre tine

Alegerea unui nume pentru copilul tău poate fi copleșitoare. Pe lângă opțiunile tale, s-ar putea ca prietenii și rudele să ofere propriile sugestii, indiferent că tu le-ai cerut sau nu. Nu există o cale corectă sau greșită de a alege un nume pentru copil. Cel mai important lucru este să alege ceva ce îți place.

Pana la urma fetita ta va purta si va creste cu numele pe care tu i-l vei pune.

Nume de fete: Ponturi cum sa alegi cel mai potrivit nume pentru fetita ta

...................

Citește mai departe AICI

×