x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cum îți dai seama că cineva minte

Cum îți dai seama că cineva minte

15 Noi 2018   •   21:28
Cum îți dai seama că cineva minte

În timp ce mulți pot identifica minciunile bazându-se pe limbajul corpului, devine mai greu când cuplurile vorbesc prin mesaje. Așadar, experta în dragoste Louanne Ward, a alcătuit o listă cu cele nouă indicii pe care trebuie să nu le ratezi, conform Dailymail.

Răspunsuri vagi și neasumate

„Sunt unele răspunsuri precum << nu sunt chiar sigur >> << probabil a fost >> << poate așa a fost >> << poate >>” spune Louanne. „Dacă întrebi pe cineva << Cum ești, vrei să ne întâlnim? >>, cineva care minte ar spune ceva de genul << O să am o zi aglomerată, nu știu la cât termin și mă voi culca devreme >>.

Schimbarea subiectului și diversiunile

 „Oamenii fac asta pentru că e foarte greu să identifici o minciună peste altă minciună” spune Louanne. „Creând o diversiune, se îndepărtează de minciuna pe care tocmai au spus-o”.

Î: „Ce ai făcut aseară?”

R: „Nu am făcut cine știe ce, m-am întâlnit cu niște prieteni și am băut ceva în oraș. Îți aduci aminte numele cărții de care ne-a spus Sally?”

Răspunsuri întârziate la o întrebare scurtă

„Când cineva răspunde, vezi cum se mișcă punctulețele. Deci dacă stă mult să răspundă, ori este distras de ceva, ori te minte” adaugă Louanne.

Iese dintr-o dată din conversație după o întrebare

„Dacă fac asta și nu răspund întrebării, următorul mesaj de obicei va evita întrebarea”

Folosirea complimentelor și a empatiei

„Un mincinos ar spune ceva precum << Nu știu la cât ies. Ultimul client a fost foarte vorbăreț, prefer să petrec ziua cu tine pentru că mereu mă faci fericit >>”.

Detaliile irelevante

„Ei fac asta să te deruteze” spune Louanne. „O minciună va suna așa: << Eu și cu Tony am decis să mergem la cină și eram foarte înfometați, așa că am  găsit localul ăsta care are parmigiana la $15. Mâncarea a fost bună, dar erau foarte ocupați și a durat foarte mult>>”.

 

×
Subiecte în articol: minciuni relatie louanne ward