x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cum să alegi rochia perfectă pentru nuntă

Cum să alegi rochia perfectă pentru nuntă

26 Iul 2017   •   11:23
Cum să alegi rochia perfectă pentru nuntă

Alegerea unei ținute pentru nuntă nu ar trebui să ne dea multe bătăi de cap. Ora ceremoniei, locul unde se organizează, anotimpul, sunt doar câteva dintre elementele ajutătoare. Iată cum să îți alegi rochia potrivită, scrie clickpentrufemei.ro.

Cununia civilă

Acesta este primul pas înainte de cununia religioasă și de obicei au loc în prima parte a zilei, așa că ținuta nu trebuie să fie foarte elegantă. Poți alege o rochie semi-formala scurtă sau până la genunchi, la care să asortezi o pereche de pantofi stiletto. De asemenea, poți opta și pentru o salopetă elegantă sau pentru pantaloni evazați din satin și o bluză din dantelă. La capitolul încălțăminte, poți alege o pereche de sandale cu platformă.


În aer liber

Dacă urmează să participi la o nuntă pe plajă, poți purta o rochie lejeră cu imprimeuri florale sau o ținută formată din 2 piese, bluză și fustă. Dar, indiferent locul unde se va desfășura nunta, nu purta niciodată blugi sau pantaloni scurți. În ceea ce privește încălțămintea, optează pentru pantofi de culoarea pielii cu tocuri înalte sau pentru o pereche de sandale cu platformă.

×
Subiecte în articol: nunta rochie de nuntă casatorie