x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Femeile crude din zodiac

Femeile crude din zodiac

27 Iun 2017   •   11:56
Femeile crude din zodiac

De-a lungul istoriei, au existat exemple de femei care au reuşit să şocheze întreaga lume prin faptele lor crude şi şocante. Fie că îşi omorau iubiţii prin cele mai înfiorătoare metode, doar de plăcere, fie că erau în stare de orice pentru a ajunge acolo unde şi-au dorit, cruzimea lor a fost fără margini, indiferent de situaţie, scrie ziarulring.ro.

Se ştie despre femei că pot fi foarte rele atunci când nu le sunt îndeplinite dorinţele sau când situaţia le scapă de sub control. Nu se mai gândesc la scrupule sau la principii şi calcă pe cadavre doar să le fie lor bine.

Iată care sunt cele mai crude femei din zodiac şi cum îşi manifestă ele cruditatea în funcţie de semnul zodiacal.

Fecioară

Femeile născute în zodia Fecioarei sunt cele mai crude din întreg zodiacul. Acestea adoră să demonstreze tuturor celor din jur că sunt superioare şi vor face orice pentru a-şi atinge scopul. Nu se obosesc niciodată să ofere explicaţii suplimentare pentru că ştiu că au întotdeauna dreptate şi nu simt nevoia să dovedească asta. Vor răscoli totul pentru a afla ceea ce le interesează şi nu ţin cont de moralitate. Fecioarele vor avea întotdeauna de câştigat atunci când cineva se ceartă cu ele. Vor întoarce orice lucru în favoarea lor şi împotriva celorlalţi. Au talentul de a oferi sfaturi atunci când nu li se cer şi sunt obsedate de ordine şi disciplină.

×
Subiecte în articol: zodii horoscop zodiac