x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Femeile de calitate din zodiac

Femeile de calitate din zodiac

19 Iun 2017   •   11:52
Femeile de calitate din zodiac

Le recunoști de la prima vedere: ceva din aspectul, din personalitatea sau din modul lor de a vorbi denotă că nu sunt femei de rând. Pășesc de parcă ar pluti, respiră altfel decât noi și până și cel mai banal obiect vestimentar arată luxos pe ele, scrie divahair.ro.

Rafinate, sofisticate și peste măsură de inteligente, femeile de calitate din zodiac îți dau întâlnire, în rândurile de mai jos!

De șase stele: femeile de calitate ale zodiacului

Capricorn

Suntem convinse că prima persoana care a împărțit societatea pe clase a fost un Capricorn! Aceste femei au drept ideal ascensiunea în viață și sunt atât de ambițioase, încât nu e de mirare că ajung să conducă lumea. Deștepte, culte, elegante și rafinate, nu le poți nega calitatea.

Nimic nu e prea bun pentru ele, nici cele mai scumpe haine, apartamente sau vacanțe. Cu toate acestea, un Capricorn tipic nu va căuta niciodată să epateze (deși îi place să fie admirată), ci va lăsa faptele să vorbească pentru ea. A citit cele mai inteligente cărți și înțelege chiar și cele mai avansate teorii de fizică cuantică, așa că nu e de mirare că nu are nevoie de reclamă personală pentru a impresiona: e cu adevărat o femeie de calitate!

×
Subiecte în articol: zodii horoscop cupluri relaţii