x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Horoscopul săptămânii viitoare. Vești bune pentru Tauri

Horoscopul săptămânii viitoare. Vești bune pentru Tauri

11 Noi 2017   •   11:36
Horoscopul săptămânii viitoare. Vești bune pentru Tauri

Se anunță o săptămână tensionată, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Nativii zodiacului trebuie să acționeze cu calm și prudență, să nu ia decizii radicale.  Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează, scrie clickpentrufemei!

Berbec

Pragmatice și vorbăreţe, nativele în Berbec se descurcă pe plan financiar. Să aibă grijă şi să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal! Bonomia cu care ne-au obişnuit le va reveni atât în familie, cât şi la serviciu. La capitolul iubire, ori le merge din plin, ori nu le preocupă momentan subiectul. Răbdarea lor va da roade nebănuite de acum înainte.

Taur

Problemele sentimentale le aparţin celor tinere, care n-au experienţă. Unele îşi caută un loc de muncă, altele sunt în pericol să-l piardă sau au impresia că nu sunt remunerate corect pentru munca lor. Avantajatele săptămânii sunt cele care vor şti cum să negocieze. Pot apărea ceva probleme din cauza unor crize biliare, deci să fie atente la ce mănâncă!

Gemeni

E posibil ca tulburările să ţină și de modul în care ştiu să-şi administreze propria energie și s-o dozeze ca să se folosească la maxim de ea. Afectiv şi relaţional, se iscă unele furtuni în paradis, în cazul celor tinere mai ales. Cheltuieli care pentru cei din familie n-au justificare le pot aduce pe picior de război cu prărinţii sau cu partenerul de viaţă.

Rac

Le-aş sfătui pe acele mame născute în zodia Rac să fie puţin atente la cum gestionează relaţiile cu copiii. Să-i încurajeze ia decizii singuri, pentru că doar aşa vor învăţa ce e responsabilitatea! Pentru unele s-au produs schimbările majore necesare, altele fierb în creuzetul examenelor şi interviurilor. Se implică în tot ce se cere la locul de muncă.

×
Subiecte în articol: horoscopul săptămânii viitoare taur