x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Lucruri pe care o femeie stilată nu trebuie să le facă

Lucruri pe care o femeie stilată nu trebuie să le facă

30 Sep 2017   •   11:47
Lucruri pe care o femeie stilată nu trebuie să le facă

Stilul nu se referă doar la măiestria cu care îți alegi și combini hainele, ci și la felul în care te comporți. Bunele maniere și educația sunt cele care definesc stilul unei femei și, dacă îți dorești să emani rafinament, ia în calcul toate aspectele. Și niciodată nu face aceste lucruri, scrie clickpentrufemei.ro.

Nu te mândri cu realizările tale

Fie că sunt pe plan profesional, de exemplu ai fost recent avansată pe un post mai bun, fie că sunt pe plan personal, cum ar fi ultima vacanță exotică unde ai mers cu iubitul, acestea ar trebui ținute doar pentru tine. Poți aminti în treacăt despre ele, dacă simți nevoia, dar nu trebuie să faci un întreg subiect despre aceste lucruri și în niciun caz la superlativ. Alege discreția și discută despre lucruri mai importante cu cei dragi, care să vă ajute să evoluați împreună.

Nu scoate în evidență doar părțile bune

Dacă vei face acest lucru, vei risca să creezi frustrare în interiorul sufletului tău. Orice femeie are și părți mai puțin bune, dar acestea sunt cele care o fac să fie unică și, până la urmă, umană! Dacă ai un ten frumos, care nu are nevoie de machiaj și îi vei spune prietenei tale cât de mult de bucură că ești așa de norocoasă, poate părea că ești plină de tine. În plus, poate o vei pune într-o postură deloc plăcută în condițiile în care tenul ei nu este precum al tău și are nevoie de machiaj pentru a-și camufla impefecțiunile. Pentru a construi relații autentice, nu te sfii să le arăți oamenilor și părțile vulnerabile.

×
Subiecte în articol: stil femeie relaţii cupluri