x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii MESAJE, urări și SMS-uri de SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL!

MESAJE, urări și SMS-uri de SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL!

07 Ian 2019   •   04:11
MESAJE, urări și SMS-uri de SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL!

Creştinii ortodocşi de pretutindeni sărbătoresc în fiecare an, în data de 7 ianuarie Soborul Sfântului Ioan Botezătorul Înaintemergătorul.

El era fiul Elisabetei şi al preotului Zaharia, născut în cetatea Orini.

El este cunoscut sub denumirea de “Înaintemergătorul”, pentru că a anunţat venirea lui Hristos. Prezentăm mai jos o serie de mesaje de „La mulţi ani” pentru Sfântul Ion.

- De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Ioane!

- Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Iti dorim numai bine, iubire si sa ai parte de toata fericirea din lume!

- Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele

- Dumnezeu mi-a dat familia, Sfantul Ion al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!.........................

Citește mai departe mai multe mesaje și urări de La mulți ani! pentru ziua Sfântului Ioan

×