x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii O femeie este nevoită să îi înapoieze unui bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder peste 180.000 de lire

O femeie este nevoită să îi înapoieze unui bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder peste 180.000 de lire

11 Feb 2019   •   14:00
O femeie este nevoită să îi înapoieze unui bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder peste 180.000 de lire

Un om de afaceri care i-a oferit 180.000 de lire unei femei, cu 20 de ani mai tânără, după ce a cunoscut-o pe Tinder, a câştigat procesul deschis pentru a-i cere acesteia banii înapoi, notează Daily Mail.

Marcel Kooter, în vârstă de 57 de ani, a spus că a fost “orbit de atracţie” când a fost de acord să-i transfere Manuelei Radeva suma de 182.000 de lire, după ce a cunoscut-o pe Tinder în februarie 2017.

Cei doi au avut o relaţie de nouă luni, iar aceasta s-a mutat în apartamentul lui din Woolwich la scurt timp după ce s-au cunoscut.

Pe profilul ei de Tinder, Manuela Radeva, în vârstă de 37 de ani, din Bulgaria, a afirmat că este un investitor bancar şi că lucrează pentru Citibank. Mai mult, aceasta afirma că este o femeie singură, în căutare de iubire, potrivit procurorilor.

Domnul Kooter a spus Înaltei Curţi din Londra că femeia l-a minţit în legătură cu profesia ei şi s-a căsătorit cu un alt bărbat la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut.

Când relaţia lor s-a sfârşit, Kooter a dat-o în judecată, afirmând că suma de 182.000 de lire i-a fost oferită ca o investiţie pentru el, pentru că a crezut că Manuela Radeva este o profesionistă în domeniul investiţiilor. Femeia, în schimb, afirmă că suma de bani a fost oferită pentru a sprijini “stilul de viaţă scump şi luxos” pe care îl aveau împreună.

×
Subiecte în articol: tinder proces bani relaţii