x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Șase zodii care îţi lasă o impresie proastă la prima vedere

Șase zodii care îţi lasă o impresie proastă la prima vedere

24 Oct 2017   •   17:26
 Șase zodii care îţi lasă o impresie proastă la prima vedere

Ţi s-a întâmplat să cunoşti pe cineva şi să nu îţi placă mai deloc de la prima impresie? Ei bine, există unele persoane care ar face orice să fie în centrul atenţiei, motiv pentru care apelează la cele mai urâte defecte ale lor. Iată câteva zodii care reuşesc să îţi lase o impresie proastă încă de la prima vedere, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Spirit competitiv, încerci să fii mereu cu un pas înaintea celorlalţi, atitudine care te dă de gol în prima instanţă. Nu numai că reuşeşti să faci o impresie proastă, dar unii din prietenii tăi s-ar putea să se transforme în cei mai aprigi inamici. Nu mai vorbim de partenerul de viaţă, care nu o să poată ţine pasul cu tine, motiv pentru care îţi va spune adio în repetate rânduri. Nu ar strica să îţi mai temperezi pornirile instinctuale.

Leu

Eşti prea plină de sine şi, de aceea, tinzi să faci o impresie proastă celor din jur. Încrederea exacerbată în propria persoană te fac să devii cam invidiată în rândul prietenilor, să nu mai vorbim şi de dorinţa de a deţine supremaţia. Încearcă să laşi capul plecat uneori, căci s-ar putea să ai de suferit de pe urma egocentrismului tău.

×
Subiecte în articol: zodii horoscop relaţii cupluri