x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Semnele că cineva îți vrea răul

Semnele că cineva îți vrea răul

22 Noi 2017   •   18:44
Semnele că cineva îți vrea răul

Există momente când ne confruntăm cu un val brusc de emoții sau gânduri negative, în care corpul, mintea și sufletul reacționează zilnic. Iar când se întâmplă acest lucru, nu avem o explicație pentru motivul pentru care ne simțim mai puțin energici. Ei bine, răspunsul este: suntem înconjurați de energie negativă venită din partea cuiva care ne vrea răul, ne spun parapsihologii, scrie clickpentrufemei.ro.

Energia negativă este o forță nevăzută care ne poate face viața mai grea. În alți termeni, energia negativă este, de asemenea, numită ”depresie” sau ”ochi răi”. Dar cum ne putem da seama dacă suntem înconjurați de energie negativă? Există câteva dintre cele mai simple trucuri prin care putem afla dacă suntem înconjurați de energie negativă, și anume:

Situație financiară precară

Acesta este unul dintre primele semne de negativitate din jurul nostru. Se spune că dacă întâmpinăm dificultăți financiare sau în cazul în care nu mai reușim să ne plătim facturile, atunci problema poate fi rezolvată numai de noi.

Senzație de oboseală constantă

Dacă ne simțim obosite sau epuizate tot timpul și suntem iritați, atunci este un semn. În plus, te poți simți obosită chiar și atunci când te odihnești suficient de mult.

Stres

Dacă ne simțim stresate sau suntem în imposibilitatea de a face față activităților de zi cu zi, atunci ceva este în neregulă. Acest lucru trebuie rezolvat, deoarece putem fi înconjurați de energie negativă.

×
Subiecte în articol: semne zodii rău blesteme