x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Un bărbat și-a cerut din greșeală iubita, cu inelul cumpărat pentru amanta sa

Un bărbat și-a cerut din greșeală iubita, cu inelul cumpărat pentru amanta sa

12 Ian 2019   •   09:26
Un bărbat și-a cerut din greșeală iubita, cu inelul cumpărat pentru amanta sa

Un bărbat care a cerut-o din greșeală pe iubita cu inelul pe care voia să-l ofere amantei a cerut sfaturi pe internet.

Conform Dailymail, un britanic a intrat pe Reddit, spunând că a cumpărat inelul pentru o colegă de serviciu cu care se culca și plănuise să o ceară într-o vacanță ce urma.

Însă, după prea multe pahare de Anul Nou, el s-a lăsat cuprins de extazul nopții și s-a pus într-un genunchi, cerând-o pe iubita lui care a acceptat cu bucurie.

Mai apoi, bărbatul, numit „Propermistakeregret”, a spus că vrea inelul înapoi pentru a i-l da amantei.

„Am cumpărat inelul pentru o colegă de muncă, dar nu voiam să o cer până la o vacanță plănuită”.

Explicând incidentul, el continuă: „De Anul Nou, am cerut-o pe iubita mea. Ea a postat pe Snapchat, pe pagina de Facebook, peste tot”.

El a oferit motivul postării după ce a spus: „Am văzut cum se logodesc oamenii în perioada aceasta, așa că am vrut să merg cu turma și am cerut-o pe iubita mea cât timp eram beat. Pot să iau inelul înapoi și să anulez logodna, vă rog?”.

„Există o soluție: spune-i logodnicei (din acest moment/din greșeală) că ai făcut o greșeală. Onestitatea este cea mai bună soluție acum, pentru că realizarea faptului că ești un nesimțit o să o determine să-și scoată inelul și să-l arunce”.

Fiind de acord cu onestitatea, un alt utilizator a scris: „Nu e clar că soluția este să-i spui adevărul viitoarei foste iubite?”

„Sunt sigur că o să-l smulgă de pe deget și o să-l arunce în tine, ca în filme. Plus de asta, vă și despărțiți, deci omori doi iepuri cu același foc”.

Decizia surprinzătoare a sa i-a uimit pe utilizatori: „Am stat mult și m-am gândit, am decis să demisionez și să am un nou început. Cred că cel mai bine e ca iubita mea să nu afle despre aventura mea cu colega, așa că am vorbit cu ea și i-am spus că nu mergem în vacanță și că am terminat-o cu ea. O știu pe iubita mea de mai mult timp și mama mea m-a sunat spunând că e fericită și că mereu și-a dorit nepoți și toate cele, așa că nu vreau să o dezamăgesc”.

„Mă voi căsători cu iubita mea. Ea a plănuit deja locația nunții pe MacBook, a ascuns-o de mine, așa că nu vrea să o supăr. Sincer, m-aș fi simțit prost să mă despart de ea, a sunat toată ziua prietenii spunându-le despre nuntă și arătându-le inelul etc. Cred că e lucrul corect. Sunt doar îngrijorat că amanta îi va spune iubitei despre când ne-am culcat. Asta e decizia mea finală și voi rămâne la ea”.

 

×
Subiecte în articol: bărbat britanic iubita amanta inel